Moja košarica
Nema proizvoda

Dekoracijesigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Uređenje doma

/Slike kategorija/Uredenje doma.jpg
Sve pod jednim krovom, filozofija je koja već duže vrijeme pokreće Meblo Trade tim. Iz tog razloga uz razvoj programa namještaja paralelno se i konstantno ulaže u program tekstilnih i dekorativnih proizvoda za uređenje interijera. Pronalaskom omiljenih detalja istaknite posebnosti svojeg doma i dajte mu završni pečat. Dekorirajte svoj dom po svojim željama uz kvalitetne tepihe, tkanine, prekrivače, zavjese, ukrasite ga dekorativnim jastucima, ukrasnim lajsnama i tapetama te ga učiniti upečatljivim i orginalnim uz različita ogledala, vješalice, vaze i slike.
 
Projektiranje interijera je proces u kojem kvaliteta proizvoda i savjetovanja određuju uspjeh. Ostvarenje želja i potreba kupaca zadatak je koji naši savjetnici svakodnevno ispunjavaju pronalazeći optimalne solucije prostora, imajući na umu jedan cilj , a to je spoj estetike i funkcije, odnosno stvaranje prostora ugodno za oko, ali i za korištenje. Svaki prostor priča je o ljudima koji u njemu žive, a obzirom da je svatko od nas poseban na neki način i ima svoj stil i ukus, u Meblo tradeu se maksimalno trudimo da ponudimo što širu paletu proizvoda u terminima stila, kako suvremenog tako klasičnog, materijala te namjene. Širok i kompletan asortiman daje mašti totalnu slobodu, igranje raznim detaljima i njihovo usklađivanje. Moguće su mnogobrojne kompozicije baznih materijala i materijala sa dezenom i različitih načina šivanja. Ono što zaslužuje posebnu pažnju je mogućnost usklađivanja više detalja u istom uzorku, kao što je npr. kombinacija istog motiva na zidnim tapetama, zastorima, jastucima i prekrivačima.