Moja košarica
Nema proizvoda

Iz medija

Iznenadi me - Nagradna igra

IZNENADI ME: Rezultati o dobitnicima nagradnog uređenja jedne prostorije u domu su stigliNagradni natječaj Iznenadi me, s nagradom mini preuređenja jedne prostorije u domu pridobio je najveću pažnju do sad. Pristiglo je čak 1200 prijava što pred žiri InDizajna ne postavlja lak zadatak.

Vrlo popularni nagradni natječaj Iznenadi me, koji već prelazi u lipanjsku tradiciju, ima i svoje dobitnike! Zbog povečanog broja prijava, točnije 1200, ovoga puta odabir dobitnika nije bio nimalo lak. Unatoč velikom broju prijava, stručni žiri InDizajn s Mirjanom Mikulec uspio je pregledati sve prijave i odabrati deset dobitnika. Dobitnici imaju priliku preurediti prostoriju u svojem domu koju su prijavili na natječaj. Preuređenja koja InDizajn ostvaruje u suradnji sa nama (Meblo Trade) moći ćete gledati u 18. sezoni InDizajna koja kreće na jesen.
 
Svako nagradno preuređenje traje svega nekoliko sati, s određenim budžetom i našim asortimanom, ovaj put a u vrijednosti od najmanje 5000 kn. Mirjana Mikulec sa svojim timom nastojat će, unatoč prostornim, vremenskim i financijskim ograničenjima, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike uljepšanim i obnovljenim domom!

Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 18. sezoni "InDizajna":
 
1. Maja Habek
2. Ema Kera
3. Andrijana Radić
4. Željka Bandalo
5. Anita Tomić
6. Ivana Vidović Bljaić
7. Vesna Čorak
8. Marika Jančić
9. Morana Šćrbec
10. Ana Rončević
 
Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su odvojili vrijeme i prijavili se zahvaljujemo na trudu i sudjelovanju te im želimo više sreće idući puta!