Moja košarica
Nema proizvoda

Iz medija

Mirjana Mikulec savjetuje: 3 varijante za uređenje blagovaonice


 
Srce svakog doma je svakako kuhinja, no dom postaje još toplije mjesto za život kada se na kuhinju nastavlja blagovaonica stoga je upravo je taj prostor fokus ovotjedne emisije. Neovisno o veličini blagovaonice, svakako vodite računa da se dizajn iste uklapa u ostatak interijera vašeg doma. Stan od 65m2 u potpunost je uređen, ali blagovaonica je ostala nedorečena. Vlasnici su osigurali samo stol, a tim Indizajna na čelu sa Mirjanom Mikulec će vam dočarati 3 moguće opcije budućeg izgleda koristeći potreban blagovaonski Meblo Trade asortiman

U 1. varijanti dizajn se orijentira prema već postojećem bazičnom, nenametljivom interijeru te je plan nadopuniti isti sa stolicama i tepihom u istom tonalitetu dok asesoari prate stil cijeloga stana. Izgled zaokružuju vaze antičkog dizajna nadopunjene sa drvenom skulpturom koje se harmonično nadovezuju na cjelokupni dojam suptilnosti i prirodnosti.

Okosnica 2. varijante je upečatljiv kolorit. Već postojećem stolu brenda Calligaris pridružili smo tepih modrih i bež boja te narančaste stolice koje ovu kombinaciju čine usklađenom, a opet efektnom. Završni look je dodatno razigran sa zdjelom raznobojnog voće koja čini dekoraciju za sebe. Igrajući se dojmljivom paletom boja, prostor smo učinili življim i veselijim.

Posljedna varijanta bi se svidjela malo hrabrijima budući da donosi dramatičniji look. Karakterizira ga jednostavnost kombinacije koju donose crna i bijela. U kontrastu sa crnim vertikalnim elementima, stolom i stolicama, vodoravno se pruža se tepih čijom površinom ipak dominira bijela boja te je prošaran crnim geometriskim oblicima koji podupiru strogi minimalistički dekor. Budući da ova kombinacija ne trpi previše dekoracija, zadržana je minimalistička nota uz dozu teatralnosti koja proizlazi iz kombinacije crnog pliša i bijelog granja.

Iskreno se nadamo da vas je tim InDizajna potaknuo i inspirirao za smiono i suvremeno uređenje vaše blagovaonice! :)