Moja košarica
Nema proizvoda

Nove epizode "In Dizajn s Mirjanom Mikulec"

Prošle nedjelje započela je nova 15. sezona emisije InDizajn sa Mirjanom Mikulec u kojoj i mi sudjelujemo u popularnom nagradnom makeoveru Iznenadi me. Početkom godine ekipa iz InDizajna je odabrala 12 sretnika kojima ćemo zajedno tokom ove sezone podariti preuređenje jedne prostorije u domu. (Podsjetite se i kako su makeoveri izgledali protekle sezone). Emisiju pratite svake nedjelje prijepodne na RTL-u jer nas čeka puno uzbudljivih uređenja interijera i pregršt inspiracije.

Jedva čekamo sljedeće epizode da vidimo što je još lijepo InDizajn tim napravio s našim namještajem!

Dosadašnje epizode makeovera pogledajte u nastavku:

U prvoj epizodi preuredili smo dječju sobe malene Marije, koja je iz priručnog spremišta postala jedna predivna sobica u kojoj će Marija moći bezbrižno i radosno odrastati. Svijetle boje podigle su prostor i učinile da izgleda mnogo prostranije. Neutralne boje glavnih elemenata - ormara kreveta osigurale su, uz samu kvalitetu proizvoda, dugovječnost korištenja tokom Marijnog odrastanja, a mnoštvo simpatičnih pastelnih detalja poput taburea Loop i prekrivača Lana, te šarena tapeta Best of friends pridodali su osobnost i osvježenje.

1.epizoda


U drugoj epizodi Amalija iz Samobora dobila je potpuni makeover spavaće sobe. Krevet Piana, je postao središnja točka nove sobe, pored njega smjestili su se stolići Ione koji služe kao noćni ormarići za odlaganje i koji su ukrašeni zelenilom koje se savršeno slaže sa tapetom Artdeco sa zlatnim detaljima. Četverokrilni ormar Medeja dati će dovoljno mjesta za pohranu sve odjeće, a kao šećer na kraju fotelja Passo i stolić Ovidio napravili su dodatnu zen oazu u prostoru, gdje će se Amalija moći opustiti nakon napornog radnog dana. 

2.epizoda


U trećoj epizodi preuredili smo blagovaonicu gospođe Veronike  čija se obitelj u poslljednjih nekoliko godina proširila te su tražili efikasno rješenje za obiteljsko okupljanje uz objede. Stol na razvlačenje Duca bio je idealan odabir kao središte prostorije jer omogućava fleksibilno smještanje gostiju kada ih ima, a kada ih nema ne zauzima previše prostora. Zaobljene stolice Sophia llijepo su se uklopile kako bi pružile malo kontrasta oštrim rubovima stola, dok su tepih Gava i viseća svjetiljka Chel B savšeno uklopili i zaokružili ovo geometrijsku priču. Jednostavno, efektno, i spremno za najradosnija obiteljska druženja!

3.epizoda