Moja košarica
Nema proizvoda

Iz medija

Nove epizode "In Dizajn s Mirjanom Mikulec"

Krajem ožujka započela je nova 15. sezona emisije InDizajn sa Mirjanom Mikulec u kojoj i mi sudjelujemo u popularnom nagradnom makeoveru Iznenadi me. Početkom godine ekipa iz InDizajna je odabrala 12 sretnika kojima ćemo zajedno tokom ove sezone podariti preuređenje jedne prostorije u domu. (Podsjetite se i kako su makeoveri izgledali protekle sezone). Emisiju pratite svake nedjelje prijepodne na RTL-u jer nas čeka puno uzbudljivih uređenja interijera i pregršt inspiracije.

Sve epizode Iznenadi me makeovera iz 15. sezone pogledajte u nastavku:

U prvoj epizodi preuredili smo dječju sobe malene Marije, koja je iz priručnog spremišta postala jedna predivna sobica u kojoj će Marija moći bezbrižno i radosno odrastati. Svijetle boje podigle su prostor i učinile da izgleda mnogo prostranije. Neutralne boje glavnih elemenata - ormara kreveta osigurale su, uz samu kvalitetu proizvoda, dugovječnost korištenja tokom Marijnog odrastanja, a mnoštvo simpatičnih pastelnih detalja poput taburea Loop i prekrivača Lana, te šarena tapeta Best of friends pridodali su osobnost i osvježenje.

1.epizoda


U drugoj epizodi Amalija iz Samobora dobila je potpuni makeover spavaće sobe. Krevet Piana, je postao središnja točka nove sobe, pored njega smjestili su se stolići Ione koji služe kao noćni ormarići za odlaganje i koji su ukrašeni zelenilom koje se savršeno slaže sa tapetom Artdeco sa zlatnim detaljima. Četverokrilni ormar Medeja dati će dovoljno mjesta za pohranu sve odjeće, a kao šećer na kraju fotelja Passo i stolić Ovidio napravili su dodatnu zen oazu u prostoru, gdje će se Amalija moći opustiti nakon napornog radnog dana. 

2.epizoda


U trećoj epizodi preuredili smo blagovaonicu gospođe Veronike  čija se obitelj u poslljednjih nekoliko godina proširila te su tražili efikasno rješenje za obiteljsko okupljanje uz objede. Stol na razvlačenje Duca bio je idealan odabir kao središte prostorije jer omogućava fleksibilno smještanje gostiju kada ih ima, a kada ih nema ne zauzima previše prostora. Zaobljene stolice Sophia llijepo su se uklopile kako bi pružile malo kontrasta oštrim rubovima stola, dok su tepih Gava i viseća svjetiljka Chel B savšeno uklopili i zaokružili ovo geometrijsku priču. Jednostavno, efektno, i spremno za najradosnija obiteljska druženja!

3.epizoda


U četvrtoj epizodi iznenadili smo Maritu iz Varaždina! Manja prostorija bez puno namještaja postala je fukncionalan i estetski koherentan kombinirani dnevni boravak i spavaća soba za dvije osobe. Sve to u kratkom vremenskom roku i sa izvrsnim razultatom koji je u potpunosti nadmašio Maritina očekivanja. Manja i veća komoda iz La Forma kolekcije Meety prirodale su sobi dovoljno prostora za pohranu bez da prostorija završi pre nakrcana ormarima. Idealan moderni trosjed na razvlačenje Karin omogućio je fleksibilno dodatno mjesto za spavanje i mjesta za sjedenje kada stignu gosti na druženje. Tapeta Triangles  iz Komar asortimana i tepih Assa zaokružili su priču sa tirkiznim geometrijskim detaljima, dok su prekrivač Tena i tabure Loop prirodali ugodne i udobne efekte cjelokupnom dizajnu.

4.epizoda


U petoj epizodi iznenađenje je otputovalo u Zagreb kod simpatične Vlatke. Preuređen je dnevni boravak koji dijeli prostoriju sa blagovaonom. Od nedovršenog praznjikavog prostora ova prostorija postala je topao i ugodan dom za malu obitelj, koji se odlikuje neutralnom paletom boja i mnoštvom chic detalja. Stol i stolice Bailey od masivnog drva bukve potpuno hrvatske proizvodnje postali su srce blagovaonskog dijela prostorije, kojeg osvjetljava visilica Legato. Dnevni boravak osvježen je sa upečatljivim detaljima poput tepiha Medley, tapete Harlekin i podne lampe Goth, te upotpunjen sa stolicom za ljuljanje Kenna, klupskim stolićem Miami i mnoštvom sitnijih detalja kao što su jastuci i prekrivači iz kolekcije Hana 

5.epizoda


U šestoj epizodi iznenadili smo Mariju koja je dobila predivan novi dnevni boravak. Od jedne bezlične prostorije napravili smo moderan i stilski usklađen prostor koji je idealan za obiteljska druženja. Osvježenje bijelih zidova oživilo je atmosferu, a kombinacija obnovljenog retro namještaja i urbanog dizajna sklopila je ovu dnvenu sobu u zanimljivu igru boja i oblika. Odabirom idelanih komada iz našeg Kare asortimana postignut je super novi prostor za odmor i druženje. Kutna garnitura Infinity sa desnim kutem stvorila je okvir prostora s kojim se sve ostalo savršeno posložilo. Efektni geometrijski tepih Apotema pridružio se zidovima u šarenom plesu boja, dok su set stolića Wire i podna lampa Space Three pridodali ozbiljnosti i uzemljene elegancije svojom crnom bojom.

6.epizoda


U posljednjoj epizodi iznenađenje je otišlo u Karlovac. Preuredili smo dječju sobu malenog Noe. Sobu je bilo potrebno preurediti da se prilagodi Noinim novim školskim obavezama koje uskoro stižu, ali da se istovremeno zadrži i zaigranost prostora. Vrhunski InDizajn tim složio je idealan plan, i u suradnji sa našom ekipom pretvorio ga u stvarnost. Šareni zidovi sa geometrijskim motivima i dvije Komar tapete sa motivima Spidermana i Marvel naslovnica stripova osigurali su da ispiracije superherojima ne nedostaje. Veliki prostrani Alples ormar Medeja sa kliznim vratima i radni stol Lisbet pružit će budućem školarcu mnoštvo prostora za pohranu odjeće i mjesta za pisanje domaćih zadaća, dok će biblioteke Pyke i Veleta iz La Forme ukrasiti prostor svojim zanimljivim oblicima. Žuta stolica Lars uz ostale šarene detalje unijela je boje u prostor. Soba je usklađena zanimljivim oblicima i bojama, ali je zadržala i bezvremensku notu kroz elegantne neutralne komade koji će potrajati i kroz Noino odrastanje.  

7.epizoda


U 8.epizodi iznenadili smo Mariju kojoj smo preuredili blagovaonicu. Prazna prostorija sa tek vrtnim namještajem kao zamjenom za mjesto za blagovanje, postala je utočište za druženja i rad od kuće. Zanimljiva tapeta Delta odaje dojam 3-dimenzionalnog dizajna uz geometrijsku igru. Uz nju se priljubila shabby chic konzola Bastidon koja je apsolutno upečatljivi komad u prostoru. Kontrastno konzoli, ali u skladu sa novim oblicima na zidu, zadržali smo se na modenoj noti postavivši u sam centar blagovaonice stol Giove sa mogućnošću razvlačenja, te stolice Alchemia koje komplementiraju geometriji tapete. Iznad stola centrirana je lampa Swing Oval koja je svojom instalacijom prilagođena padajućem obliku stropa, a ispod stola za povećanu udobnost smjestio se i tepih Medley u taupe boji. Stvorena je ugodna atmosfera za intimnije obiteljske objede, ali uz malo prilagodbe fleksibilnog stola i za ugodna i zabavna druženja sa više ljudi.

8. epizoda


U 9. epizodi posjetili smo Kristinu kojoj smo preuredili spavaću sobu. Od bezličnog i monotonog prostora napravili smo elegantnu i suvremenu oazu koja jednostavno zrači. Prvi zadatak je bio zamjeniti stari krevet koji Kristina koristi još od studentskih dana, novim. Za to smo odabrali Krevet Magic iz MAB Uniko kolekcije, kojeg smo upotpunili sa TED Bed madracem Awa, tako da smo osim elegantne estetike dobili i maksimalnu udobnost. Umjesto noćnih ormarića odlučili smo se za alternativno riješenje te smo ukomponirali multifunkcionalni tabure Barrel handle i pomoćni stolić Miami Wire iz KARE-a kao mjesta za odlaganje sitnica pored kreveta. Svojim stilom se možda malo razlikuju, ali se zajedno vrhunski uklapaju u ostatak prostora. Na zid su osim elegantnih štukatura postavljene i dvije Komar tapete Amazonia koje prirodaju opuštenu tropsku vibru interijeru. Još nekoliko sitnih detalja za ukras poput KARE slika i sive podne prostirke Kora i sve je bilo spremno za iznenđenje. 

9.epizodaU posljednjoj epizodi nagradni makeover je otišao u Hrvatsku Kostajnicu 21-godišnjoj Pauli. Ovaj makeover poseban je jer je Paula djevojka sa poteškoćama u kretanju te je osim na estetiku bilo potrebno posebnu pažnju posvetiti funkcionalnosti. Soba mora biti prohodna, ali i sadržavati sve elemente potrebne za svakodnevni boravak. Jarke crvene zidove osvježili smo malo nježnijom ružičastom bojom i veselim Komar tapetama sa motivima drveća i konja. Stari krevet smo zamjenili novim krevetom Meda koji je dovoljno nizak da omogući nesmetano korištenje, te uz madrac Adry Cool i super udoban za spavanje. Prostrani trokrilni ormar Medeja biti će dovoljan za pohranu i savršeno se uklopio u prostor. Svijetlije i neutralnije boje podigle su prostor i učinile ga većim, dok su detalji poput ukrasnih jastuka i pokrivača dodali osobnosti. Kompletno uređenje i reakcije pogledajte u prilogu u nastavku.

10. epizodaU pretposljednjoj epizodi sezone preudili smo jedan natrpani dnevni boravak i blagovaonicu u Rijeci. Pri selidbi iz starog stana ponijeli su i viška namještaja pa je nova dnevna soba završila krcata namještajem, koji je stilski neusklađen s prostorom. Mirjana je sa svojim virtuoznim idejama priskočila u pomoć i kreirala romantičnu oazu za opuštanje u nježnim rozim i snažnim smaragdnim tonovima. Postojeću garnituru smo zadržali i ostatak prostora prilagodili njezinom stilu. Na zidu se smjestila Komar tapeta Tantinent sa cvjetnim uzorkom, a na pod Calligarisov tepih Rose koji joj idealno komplementira. Trio zlatnih detalja - Konzola Miami Loft, stolić Wire i foteljica Rumba Rose iz KARE-a podigli su prostor dnevne sobe na novu razinu i zajedno sa tapetom i tepihom stvorili šarmantnu i ugodnu atmosferu. Na garnituri svoje mjesto su našli ukrasni jastuci Kelim Ornament i prekrivač Tena. U blagovaonskom dijelu jednostavan dizajn stola Baron i stolica Online iz Connubia by Calligaris asortimana lijepo se uklopio u cijeli priču. Kompletan prilog pogledajte u nastavku.

11. epizoda


Za završnicu sezone naparvili smo jedan kratki ali slatki makveor u Rijeci. Simpatičnoj obitelji preuredili smo malenu blagovaonicu. Blagovaonica je u sklopu kuhinje, te u valu preuređenja nije našla svoje mjesto, pa je Mirjana priskočila u pomoć. Tapeta Cherry Pure dodala je novu dimenziju prostoru i otvorila zid, Stol Duca na razvlačenje pobrinut će se da svi gosti pri obiteljskim posjetama budu posjednuti, a stolice Liberty također iz Calligarisa dodale su poseban štih svojom živahnom tirkiznom bojom. Uz tirkizne stolice savršeno se uklopio i zanimljivi zidni sat iste nijanse. Nekoliko detalja, jednostavno uređenje i minimalistički dizajn zaokružili su prostor i sklopili ga sa modernom kuhinjom učinivši prostor ugodnim za obiteljska i prijateljska druženja u svakoj prilici.

12. epizoda