Moja košarica
Nema proizvoda

Iz medija

Tražimo dom s Mirjanom Mikulec

Ako ste ikada tražili, ili planirate tražiti novi dom, znate koliko je to mukotrpan posao. Od potražnje nekretnine, pronalaska agencije koja razumije vaše potrebe, do odabira one koja je idealna za vas i unutar budžeta, pa naposlijetku sve do uređenja novog interijera u željenom stilu. Mirjana Mikulec sa svojim timom predstavlja vam novi serijal, s kojim će vam definitivno olakšati ovakve muke. Radi se o novoj emisiji Tražimo dom, te u sklopu nje i novoj agenciji Mirjana Mikulec nekretnine.

Ponekad je pri odabiru novog prostora, koji je ili prazan ili zakrčen starinskim namještajem, teško zamisliti njegov puno potencijal. Zato u magiji nove emisije sudjelujemo i mi, pružajući Mirjani i njenom timu kvalitetan i inspirativan namještaj koji im pomaže u stvaranju prekrasnih interijera kojima mogu jednostavno prikazati klijentima svu čar koju prostor nudi. Ta metoda se zove "Home Staging" prikazivanja punog potencijala prostora pri kupnji nekretnina novost je na hrvatskom tržištu, te s apsolutnim užitkom sudjelujemo u ovom procesu.

Subotom ujutro na RTL-u pratite nove epizode emisije „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“, a ako ste do sada propustili koju epizodu, možete ih pogledati na youtube kanalu Tražimo dom, te također i ovdje u nastavku:

Epizoda 1:

Prva epizoda serijala Tražimo dom donosi:U prvoj epizodi emisije "Tražimo dom" pratimo Maju koja je u potrazi na novim stanom. Mirjana i njen tim pronašli su dvije nekretnine koje odgovaraju Majinim željama. Provjerite kako je tekla potraga!
 


Epizoda 2:

Druga epizoda serijala Tražimo dom donosi:


U drugoj epizodi emisije, pratimo par koji dolazi iz Zagreba koji je u potrazi za svojim prvim domom. Nakon godine dana zajedničkog života i puno godina podstanarstva, odlučili su se kupiti vlastiti zajednički dom. Budžet nije velik, 80 000 eura, pa će im Mirjana i njen tim pomoći olakšati potragu. Želja im je pronaći stan u prizemlju s vrtom ili velikom terasom u širem prstenu Zagreba. Pogledajte kako je prošla potraga!
 


Epizoda 3:

Treća epizoda serijala Tražimo dom donosi:


U trećoj epizodi upoznajemo Hanu Pešić, koja radi u produkciji studija Mirjane Mikulec. Ona i suprug bili u potrazi za većim stanom, te se Hana odlučila uključiti u emisiju, ali ovaj puta ispred kamere. Pogledajte kako su Hana i njen suprug pronašli svoj dom iz snova!
 


Epizoda 4:

Četvrta epizoda serijala Tražimo dom donosi:


U četvrtoj epizodi pratili smo avanturu potrage za domom Stipana Prtenjače, uspješnog boksača koji je bio prvak Europe u savate boksu na Svjetskom prvenstvu u kickboxu, a sada je sport zamjenio poduzetništvom. Pogledajte kako je išla potraga za savršenim domom!
 


Epizoda 5:

Peta epizoda serijala Tražimo dom donosi:


U petoj epizodi upoznajte Maju koja je u potrazi za stanom u manjoj zgradi ili zemljištem za kućicu. Mirjana i njen tim pomoći će pretvoriti njene snove u stvarnost. 
 


Epizoda 6:

Šesta epizoda serijala Tražimo dom donosi:


Branka već godinama živi s obitelji u velikoj obiteljskoj kući od 240 kvadrata u Sesvetskom Kraljevcu. Sada je obitelj u potrazi za novim domom - i to u središtu Zagreba. Pogledajte kako je tekla potraga u novoj, šestoj epizodi emisije. 
 


Epizoda 7:

Sedma epizoda serijala Tražimo dom donosi:


 

Dolazak drugog djeteta, ubrzao je Donni potragu za novim domom. Ona i suprug voljeli bi pronaći idealni dom, možda čak i u većoj kući koju bi mogli djeliti sa šogorom i njegovom obitelji s kojim su u odličnim odnosima. Pogledajte kako je tekla potraga i koju su nekretninu na kraju odlučili odabrati u novoj sedmoj epizodi emisije!