Moja košarica
Nema proizvoda

Vivari by Nobilia salon

Kuhinja Inline - Salon Ambienta

Šifra:199159
Dimenzije:širina 363,2 cm
Artikl nije dostupan
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Kuhinja trenutno nije izložena u poslovnici, zbog nedostatka prostora nalazi se zapakirana na skladištu

 • Cijena se odnosi na kompletnu kuhinju, drveni dio i aparati
 • Drveni dio 38.379,00 kn, bijela tehnika 18.370,00 kn
 • Fronte: MDF – lak/mat – fronta sa ufrezanom ručkom
 • U cijenu ulaze svi uređaji osim slavine

Sastav:

 • Bočne stranice – sa metalnom zaštitom na podu, povišena pećnica s ladicama, perilica, ormarić za sudoper sa zaštitnim aluminijskim podom, ladice s unutarnjom ladicom, ladice na visokom soklu, zidna obloga
 • Viseći ormarići – stakleni sa aluminijskim okvirom sa BLUM podiznim sustavom, ormarićm za ugradbenu napu, ormarić sa izvlačnom košarom za začine
 • Zidne obloge se mogu birati u dekorima radnih ploča ili sa raznim motivima
 • Dodaci – šipka sa kukicama za vješanje i stalak za papir, utičnice na radnoj ploči sa USB priključkom i zvučnikom
 • Ladice sa metalnim povišenim stranicama i stoperima
 • Pećnica, sudoper, ploča, napa, perilica
 • Doživotna garancija na sve okove – okovi Hettich i Blum

U ponudi Vivary by Nobilia postoji velik broj modela kuhinja, preko 80 različitih boja i izvedbi fronte, 17 boja trupa ormara, preko 40 boja radnih ploča, 75 modela ručkica, preko 2000 različitih elemenata, 4 standardne visine podnožja(70, 100, 150, 200 mm), 5 visina visećih ormarića (325,5; 359; 651; 720 i 900 mm), 3 visine visokih ormara.

Korpus i unutarnje police izrađeni su od visokokvalitetne iverice debljine 16mm obostrano premazane melaminskom smolom. Dio elemenata debljine je 19mm, a bridovi su izdržljivi zbog mekanog zaobljenja i polipropilenskog obruba. Stražnji bridovi obavezno su premazani sredstvom za zaštitu od vlage. Vrata kuhinja dostupna su u deset cjenovnih razreda, ovisno o materijalu izrade: – iverica i folija – MDF i folija – lakirani MDF – puno drvo i furnir. Sve radne ploče su izrađene od troslojne iverice obložene otpornim plastičnim laminiranim pločama, otpornima na vrućinu do čak 180°C uz nezaobilaznu otpornost na grebanje i habanje.

Kuhinje su serijski opremljene Sensys šarkama. Vrata se lagano zatvaraju zahvaljujući velikom samozahvatniku, kut samozatvaranja 35°, dugi vijek trajanaja ispitan na više od 80.000 ciklusa, brza i jednostavna montaža i demontaža vratiju zbog uskočne tehnike. Ladice su opremljene kvalitenim vodilicama s 4 stupnja nosivosti 40, 60, 70 i 80 kg, duboke ladice su serijski opremljene dodatnom bočnom šipkom, uz doplatu je dostupna bočna maska u staklenoj ili metalnoj izvedbi. U ponudi su i ormari za sudoper sa integriranim sustavima za odvojeno skupljanje otpada.