Moja košarica
Nema proizvoda

Uz kupnju ovog madraca do 4.10., drugi, isti madrac dobivate gratis!

1+1 gratis

Madrac Amber Origin 1+1 GRATIS

Šifra:237581
Dimenzije:200x90
Model:Džepičaste opruge
Tip:zarolan
Artikl nije dostupan
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Madrac Amber presjek
  • AmberFoam u navlaci

    Patentirana od strane Amberfoam®, pjena od amberfoama obogaćena jantarom obgrljuje cijeli madrac i smanjuje napetost tijela, djeluje umirujuće i uklanja bolove u vratu, zglobovima i mišićima. Izravan dodir jantara s tijelom pruža opušteniji, dublji i osvježavajući san. Navlaka je skidiva.

  • HR pjena sa 7 zona udobnosti

    Znate li da naša tijela imaju 7 zona gravitacije koje vrše napetost na madracu? Zato smo osmislili HR pjenu s točno 7 zona udobnosti. Tako je opterećenje ravnomjerno raspoređeno i tijelo se učinkovito oslanja.

  • Multi Pocket Spring sistem

    Više od 500 kom. po m² pojedinačno postavljenih (u netkane tekstile) oprugica zadržat će vaše tijelo u snu. Često krivo protumačeno kod mnogih, te su oprugice nužne za bilo koji visokokvalitetni madrac. One osiguravaju ventilaciju, prozračnost i hladnoću madraca. Škripanje? Jamčimo da nećete ništa čuti.

  • Memorijska pjena visoke gustoće

    Memorijska pjena reagira na tjelesnu toplinu uzimajući u obzir njegove anatomske krivulje, stvarajući osjećaj sna na oblaku.

SAVRŠENI MADRAC ZA VAS - Jedna od tajni Ambera je neprocjenjiv materijal sadržan u njoj. Amber - organski dragulj koji se izdvaja iz crnogoričnih stabala i naziva se i "dar od sunca".

Madrac ima čak 25 godina garancije i mogućnost povrata u roku od 100 dana! (ukoliko je madrac neoštećen i pravilno korišten)

Kroz posebnu, patentiranu inovativnu tehnologiju,uspjeli smo integrirati poludragi kamen u Amber, čuvajući njegove korisne osobine. Svaki madrac sadrži 100% čist Baltic Amber prah. Izuzetno vrijedan ljekoviti kamen dokazano djeluje na spavanje i obnavljanje tijela, smanjuje stres i opušta mišiće. Posebna izrada donosi ljekovita svojstva jantara u vašu spavaću sobu. Proizvodnja je jedinstvena u svijetu i javlja se samo kod Amber madraca.

Još od prapovijesti jantar se koristi se kao ukrasni materijal. Jantar, na ruskom "yantaru", fosilizirana je smola od crnogorice, koja je s vremenom otvrdnula i oblikovala drevni organski dragocjeni kamen. Smola mora biti barem milijun godina stara kako bi se kvalificirala kao jantar i njezino doba može doseći do 120 milijuna godina. Nastala je tijekom tercijara uglavnom na obalama Baltičkog mora.

Madrac Amber jantar


VEZANI ARTIKLI