Moja košarica
Nema proizvoda

Bellus garniture

Bellus je tvrtka osnovana 1997. Godine sa vizijom dizajniranja namještaja koji donosi toplinu i ambijentalni osjećaj domu. Tvrtka Bellus je izrasla u jednog od najvećih proizvođača tapeciranog namještaja u Estoniji. Trenutni opseg proizvodnje im je 100 000 garnitura i kreveta na godinu i zapošljavaju 250 ljudi.Skandinavski stil

Skandinavski stil dizajna interijera potiče još iz 50-ih godina prošlog stoljeća. Začet na sjeveru, u Nordijskoj regiji - namještaj Skandinavskog dizajna koristi jednostavne siluete, čiste linije i naglašava udobnost i komfor. Zasniva se na ideji korištenja prirodnih materijala, neutralnih smirujućih boja i minimalističkih oblika u interijerima otvorenog koncepta gdje se nastoji maksimalno iskoristiti dnevna prirodna svijetlost. 

Vrhunski dizajn

Bellus dizajneri Heikki Toropainen i Bror Bojie jedni su od vodećih dizajnera namještaja u Skandinaviji. Uvijek u neprestanoj potrazi za novim idejama, kontinuirano razvijaju nove modele garnitura i kreveta i kreiraju nove i inspirativne komade namještaja. Njihovo nasljeđe je Skandinavsko, ispunjeno Nordijskim duhom koji je vidljiv kroz čitav njihov dizajn portfolio.


Ambijentalni ugođaj

Bellus utjelovljuje viziju topline, prozračnosti i ugode u domu. Njihove garniture su fleksibilne i udobne sa širokim spektrom mogućnosti kombinacija boja i tkanina. Osim na estetski dio priče, u Bellusu je fokus i na kvalitetnoj izradi namještaja kako bi on bio što dugotrajniji i udobniji. Njihove garniture su izrađene od čvrstog drva, obložene visokokvalitetnim PU pjenama i tapecirane u luksuzne tkanine garantirajući da ćete uživati opuštajući se na njima nakon napornog dana.


Pravi odabir za vaš dom

Od pojedinačnih taburea i fotelja, preko dvosjeda i trosjeda, pa sve do većih kutnih garnitura i kreveta, u Bellus ponudi možete pronaći idealno rješenje za vašu dnevnu sobu, dodati Skandinavski šik stil u vaš dom i stvoriti harmoniju minimalizma, dizajna i funkcionalnosti. Zbog opširnosti i količine sadržaja, u našem webshopu prikazan je samo dio Bellus ponude - ostatak ponude koji također možete naručiti kod nas pogledajte na službenoj Bellus stranici. Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na shop@meblo.hr ili na 098/301-636.