Moja košarica
Nema proizvoda

Kolekcija MAB Notte

Nova kolekcija MAB Notte mijenja dosadašnju kolekciju MAB Uniko te donosi nove modele tapiciranih i drvenih kreveta sa ili bez podiznih mehanizama, ormara u različitim dimenzijama i obradama te grandiozne walk-in ormare. Istražite je zajedno s nama.

MAB je osnovan 1962. godine od strane šest poduzetnika koji su se unificirali pod jednim imenom - Mobilificio Artigiano Brische, kao proizvođači i distributeri namještaja, posebice spavaćih soba. Nedavno su se udružili sa velikom industrijskom grupom što im omogućava da pružaju veoma kompetitivne i uvijek relevantne proizvode na tržištu. 

MAB Notte kreveti

Materijali i tehnička rješenja vrhunske kvalitete, oblika i prostora dizajnirani su po točno određenim zahtjevima. MAB sobe interpretiraju suvremenost sa izrazito pažnjom na svaki najmanji detalj.
Kreveti se dijele na tapicirane i drvene, a mogu doći sa ili bez podiznih mehanizama. MAB Notte kreveti su dostupni u svim standardnim dimenzijama - 200x120, 200x140, 200x160 te 200x180.

  

  
 

MAB Notte ormari

MAB ormari pružaju elegantna postforming vrata i unutarnje police te strukturalne panele (22 mm) i police (30 mm) izuzetne debljine . Ormari se dijele u tri varijante s klasičnim vratima, kliznim te komplanarnim (u istoj ravnini). 

 

Cjelokupnu ponudu kolekcije Notte možete pogledati u katalogu!