Moja košarica
Nema proizvoda

MAB Ideagiorno

 

Kvaliteta, strast, kreativnost – od 1962.

MAB je tvrtka osnovana 1962. godine od strane šestero poduzetnika unificirano pod imenom „Mobilificio Artigiano Brische“ – proizvođači namještaja za uređenje doma, fokusirani specijalno na spavaće sobe.
Tokom godina, u MAB-u su se fokusirali i na dječje sobe, dizajnirajući visoko kvalitetne, sigurne i raznolike proizvode, a danas u ponudi imaju i rješenja za dnevne sobe. Nedavno su ušli u partnerstvo sa velikom industrijskom grupacijom što im pruža mogućnost ponuditi vrhunske i moderne proizvode. U svojoj proizvodnji koriste inovativne tehnologije i vještine individualaca kako bi postigli vrhunske standarde kako u proizvodnji tako i u pružanju usluge.IDEAGIORNO
 
Ideagiorno je serija rješenja za dnevne sobe i blagovaone. Sastoji se od širokog spektra gotovih kompozicija dnevnih soba, i pojedinačnih komada namještaja poput komoda, stolova i stolica. Moderne linije, minimalistički dizajn i kvalitetni materijali dnevnih sastava odišu elegancijom i pružaju vašem domu dodir luksuza kroz jednostavan dizajn. Dnevne sobe su mjesto za relaksaciju i uživanje, a MAB-ove inovativne mješavine boja, tekstura i oblika stvaraju savršeni ambijent fluidnosti u kojemu se možete opustiti i zaboraviti na brige.Kombinirajte i zaigrajte se sa komadima iz Ideagiorno kolekcije, kreirajući dnevni prostor po vašoj mjeri koristeći pojedinačne elemente da bi naglasili istančani stil i eleganciju. Ako niste nadahnuti za stvaranje, bacite oko na gotove dnevne sastave gdje ćete zasigurno pronaći inspiraciju za savršen interijer. Među gotovim dnevnim sastavima u ponudi možete pronaći krupnije i robusnije sastave koji će se posebno istaknuti u prostorima otvorenog koncepta, ali i manje kompaktnije sastave kao stvorene za zahtjevnije prostore.

Cijeli MAB Ideagiorno katalog pogledajte ovdje.