Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

Calligaris noviteti - IMM sajam, Köln 2019

Ovim putem ekskluzivno vas pozivamo na IMM sajam namještaja i uređenja interijera koji će se održati u Kölnu od 14. do 20.01.2019.

Prvi sajam namještaja i uređenja interijera u godini predstavlja trendove koji će oblikovati budućnost dizajna. Na IMM sajmu u Kölnu, pronaći ćete jedinstven i šarolik izbor ideja za dizajn interijera bilo koje prostorije, stila i zahtjeva - od osnova pa sve do dizajnerskih komada i luksuznog namještaja.
Trendsetteri i kreativni novaci industrije prezentirati će inovacije za nadolazeću godinu. Niti jedan drugi sajam ne pruža toliko sveobuhvatan, sažet i jasno strukturiran pregled međunarodnog svijeta dizajna interijera, poput ovoga. Budite prvi koji će zaviti u nove trendove za 2019. godinu, upoznajte dizajnere i ljude iz industrije i proučite novi dizajn i viziju koju nam donose.
IMM nije samo prvi sajam interijera u godini, već i prvi izbor za sve međunarodne izlagače i profesionalce iz svih djelova svijeta.


CALLIGARIS, kao vodeće ime u talijanskom dizajnu, biti će dio sajma kao i svake godine. Predstavit će svoje novitete za 2019. godinu na svome štandu koji će ove godine pokrivati prostor od gotovo 200 metara kvadratnih. Sofisticiranost, stabilnost i funkcionalnost su odlike novih stolova i stolica koje će biti predstavljene ovom prilikom, uz već postojeće najprodavanije artikle koji će biti predstavljeni u novim verzijama, obradama i materijalima. Berlin je novi stakleni stol na razvlačenje sa geometrijskim i linearnim dizajnom, sa transparentnom gornjom pločom i metalnom bazom zanimljivog oblika. Lilly i Ines su nove stolice, obje sa tubastim metalnim strukturama ali sa drugačijim dizajnom: Lilly je meka i sofisticirana, zaobljena u oblik školjke, dok nas Ines vraća u period 50ih godina prošlog stoljeća sa ergonomski prilagođenim sjedištem i naslonom. Kolekcija Fifties - jedna od najprodavanijih kolekcija Calligarisa, proširena je sa novim stolicama i klupama bez naslona, u dvije nove dekorativne tkanine. Također kao proširenje u ponudi stolova sa keramičkim gornjim pločama, biti će prestavljena potpuno nova završna obrada Silk White Marble - bijeli svileni mramor, koja postaje dio stalne ponude. Sve navedeno, i još mnogo toga čeka vas na sajmu!

Budite u trendu i započnite novu godinu ispunjenu stilom i dizajnom. Pridružite nam se na sajmu u Kölnu od 14. do 20.01.2019.