Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

HoReCa Adria sajam


Vodeći hrvatski i europski dobavljači za sektor turizma i ugostiteljstva po četvrti će se put okupiti u Opatiji od 8. do 10. studenog 2018. godine na sajmu HoReCa Adria.

Više od 70 izlagača iz Hrvatske i Europe ovdje će prezentirati najnovije trendove, opremu i uređaje u najznačajnijem terminu, neposredno nakon same turističke sezone.

Tijekom tri dana trajanja sajma, posjetitelji ovdje mogu naći sve ono što im je potrebno za opremanje i investiranje, a osim samoga izlagačkog dijela, Sajam ima bogat popratni program s nizom odličnih predavanja. HoReCa Adria se održava u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a svake je godine posjeti više od 3.000 posjetitelja, profesionalaca u turizmu.

Namijenjen hotelijerima, vlasnicima apartmana, vila i pansiona, ugostiteljima, restoraterima, investitorima te arhitektima i projektantima, sajam je mjesto na kojemu počinje nova sezona, povezuju se sektori i stvaraju nove vrijednosti.
 
Značajan dio HoReCa Adria sajma i ove je godine posvećen namještaju i opremi za unutrašnje i vanjske prostore,
Izlažu renomirani dobavljači koji su svoje proizvodne programe specijalizirali upravo za segment turizma, pa se tako na sajmu mogu pronaći najbolji brendovi koji svojom ponudom izlaze ususret različitim kategorijama i tipovima smještajnih objekata. Na sajmu će se moći vidjeti najnovije hotelske sobe, namještaj, kreveti i madraci, stolovi i stolice i oprema za apartmane, stolice za terase i vanjske prostore, tende i zaštita od sunca. Značajan dio obuhvaća i ponuda dekora i elemenata za uređenje prostora, te tekstil.

Pozivamo Vas da posjetite Meblo Trade štand na ovogodišnjem sajmu te već danas preuzmete besplatnu ulaznicu na horeca-adria.com/ulaznica.