Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

InDizajn festival modernog doma 2018


I ove godine Meblo trade će se predstaviti na Indizajn festivalu modernog doma koji će se održati u Areni Zagreb od 13. do 16. rujna. Na sajmu ćete imati priliku pronaći inspirativna rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošne dekoracije, zanimljive detalje, a zasigurno će vas privući i brojni festivalski popusti kao i nagradna igra s bogatim fondom nagrada.

Na ovogodišnjem sajmu Meblo trade će se predstaviti sa dva potpuno nova koncepta: Space Saver i Made in Italy.

Space Saveri rješenja su modernog doba koja idu u korak s vremenom, a savršeni su za stanove male kvadrature u kojima treba funkcionalno opremiti sve prostorije i učiniti ga domom. Iako se na prvi pogled namještaj čini običnim, pokazat ćemo vam što sve skriva i što ga čini izvrsnim rješenjem za male površine stana/prostora.
 
Na Made in Italy štandu predstavit će se vrhunski talijanski brendovi - Calligaris, Midj,  Miniforms te Nicoletti Home, koji nas svojim idejama i inovacijama oduševljavaju već dugi niz godina.
 
Na našem partnerskom štandu TED BED prezentirat ćemo novitete na polju zdravog spavanja – nove modele box spring kreveta, madraca, nadmadraca i anatomski jastuka.
 
Posjetite nas na štandu br. 75 - Space Saver,  štandu br. 74 - Made in Italy te partnerskom štandu br. 73 – TED BED i otkrijte nadolazeće trendove u opremanju interijera!