Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

Intense tkanina

Madrac Perla Multipocket

Navlaka sa karbonskim nitima.

Dodatna vrijednost madraca Perla Multipocket jest izuzetno kvalitetna navlaka sa  Intense®. Ovaj madrac Vam pruža osjećaj opuštanja zahvaljujući navlaci sa karbonskim nitima, oslobađajući Vas od statičkog elektriciteta kojem je naše tijelo svakodnevno izloženo u kontaktu sa drugim stvarima. Navlaka je periva, sa ručkicama za lakše manipuliranje madracem, te patent zatvaračem zahvaljujući kome je moguće skidanje navlake i održavanje prema uputstvima za održavanje. Dopustite da Vas madrac oslobodi napetosti!

Sa platnom Intense dozvolite Vašem madracu da Vas oslobodi napetosti i stresa. Svakodnevno smo izloženi kontaktu sa različitim materijalima i stvarima. To su obuća, odjeća, ključevi, te razni drugi predmeti koji naše tijelo pune statičkim elektricitetom. Posljednja znanstvena istraživanja su dokazala da ova elektrostatička punjenja povećavaju nivo Kortizola, poznatog kao stres hormon. Ova povećanja mogu izazvati razne poremećaje kao što su insomnia-poremećaj spavanja, umor i oslabljeno zdravlje. 
 
Svakodnevno obavljamo različite poslove, ponekad i previše toga čeka na nas, tako da se stres iz dana u dan povećava. Ali, onda kada imamo trenutke za odmor, moramo se potruditi da se što više oslobodimo napetosti da bi se regenerirali. Madrac Perla Multipocket sa Intense platnom doslovno pomaže Vašem tijelu da se oslobodi napetosti. Platno Intense sadrži patentirane ultra tanke karbonske niti koje zahvaljujući strukturi svohe provodljive jezgre prihvaćaju elektrone i neutraliziraju ih, osiguravajući Vam opuštajući i relaksirajući san. Također, platno Intense ima efekt aktivnog odbijanja prašine i bakterija.