Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

Knjiga darova - Villeroy & Boch


 
Zamislite darove kojima se unaprijed veselite! Vjenčanje je prepuno slatkih briga, ali briga oko vjenčanih darova i što s njima to svakako nije. Sastavite svoju Knjigu darova i odaberite najljepše iz našeg bogatog Villeroy & Boch asortimana porculana vrhunske kvalitete koji će vam pomoći u opremanju zajedničkog doma i uljepšati nove početke.

Vjenčanje bi trebalo biti jedan od najposebnijih trenutaka u životu mlade i mladoženje. I prije nego se otisnu u "živjeli su sretno do kraja života", čeka ih nekoliko mjeseci donošenja velikih i važnih odluka. Savršena haljina, prostor, prvi svadbeni ples, glazba, hrana i još mnogo, mnogo toga čine vjenčanje iz snova, pa ipak za život udvoje koji slijedi nadaju se nekim trajnijim vrijednostima. Pomno odabrani vjenčani darovi mogu olakšati i uljepšati početak zajedničkog života, a ponekada svojom vrijednošću mogu ostaviti i znatno veći trag od zalihe miksera, masažera, vaza ...

Što je Knjiga darova?
 
Vaša personalizirana lista željenih darova. Neka vas vaši gosti razvesele svojim prisustvom, a ukoliko vas odluče iznenaditi poklonom, mi ćemo im rado pomoći pri izboru. Ako se vaši uzvanici ne ipak ne mogu odlučiti što vam pokloniti, s Poklon bon karticom će vas sigurno razveseliti i omogućiti vam da sami odaberete nešto iz našeg bogatog asortimana.
  • Jednostavno, brzo, personalizirano
  • Savjetovanje stručnjaka
  • Nema “neželjenih darova”
  • Poklon bonovi
Darujte pametno uz Meblo Trade.

1. Odaberite listu vjenčanih darova koje želite
2. Kreirajte svoju Knjigu darova
3.Označite adresu isporuke
4. Podijelite svoju Knjigu darova s uzvanicima
5. Opustite se i uživajte u najposebnijim trenutnicma

Još od 1748. godine bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i izvrsna kvaliteta odlikuju Villeroy & Boch proizvode, izrađene od najfinijeg porculana. Posjetite nas u Meblo Trade salonima diljem Hrvatske gdje će Vam naši prodajni savjetnici pomoći odabrati savršene darove za sve prigode, te sastaviti vašu osobnu Knjigu darova.