Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

Meblo Trade i Plodine


Iskoristite mogućnost kupovine MEBLO TRADE proizvoda za spavanje s mirisom Lavande uz 50% popusta u svim poslovnicama Plodina.  Madraci, nadmadraci, jastuci i prekrivači iz Lavander kolekcije pružit će vam miran i neometan san sa dodirom prirode.

Stoljećima su ljudi koristili lavandu da smanje anksioznost i stres, te da uživaju u mirnom snu. Tradicija korištenja arome lavande u spavaćoj sobi prisutna je stoljećima. Početkom prošlog stoljeća u Francuskoj, lavandu su stavljali izmeđi plahti koje su bile spremljene, da bi ih aromatizirali i da bi otjerali insekte. Aroma lavande ublažava stres, mentalnu iscrpljenost i pomaže pri opuštanju.

Madrac LAVANDER pruža odličnu potporu tijelu i vrhunska anatomska svojstva zahvaljujući sistemu mikro džepićastih opruga koji je podijeljen u 7 zona. Svaka opruga ušivena je u zaseban džepić te tako osigurava točkasto podupiranje tijela. Iz tog razloga, madrac se ulegne samo na mjestima gdje su pritisci. Presvlaka je sa aromom lavande u nano kapsulama.
Nadmadrac LAVANDER punjen je pahuljastom mješavinom memory pjene i PES vlakana te prsvučen Lavander navlakom.
 
Iskoristite pogodnost i kupite proizvode iz Lavander kolekcije u poslovnicama Plodina diljem Hrvatske uz 50% popusta do 30. lipnja