Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

Noviteti iz MIDJ in Italy

Inovacija i tradicija spajaju komade namještaja male i srednje veličine


Ono što čini dom, posao, i svakodnevna okruženja ugodnima jesu komadi namještaja male i srednje veličine. Multifunkcionalni, lagani i pogodani za premještanje, omogućuju nam redizajn prostora koji se mijenja i raste u skladu sa našim potrebama i željama. Inspirirajte se našim prijedlozima!

 

Komode: super funkconalne i prostorne

Komode su komadi namještaja koje i dalje drže odličnu osobnost. Elegantne i prilagodljive, nastavljaju biti vrlo popularni izbor.


 
Komoda koja se nalazi u MIDJ Lea kolekciji savršeno se podudara s bilo kojim stilom, može se smjestiti u blagovaonice za odlaganje posuđa, u dnevnim boravcima kao TV konzolu, uredima, pa čak i studijima za držanje knjiga i dokumenata.


 
Ono što čini MIDJ ponudu koju je dizajnirao Paolo Vernier toliko posebnom jesu udobna push & pull vrata tapecirana tkaninom kako bi se stvorio originalni ručno izrađeni plissé efekt.


 
  Za ujednačen i skladan izgled prostorije odaberite boju koja se podudara s okolnim namještajem ili odaberite živu kontrastnu boju kako biste ju pretvorili u glavni lik sobe.
 

Klupski stolići: lagani za smještanje


Klupski stolići su uistinu neophodni komadi namještaja u dnevnoj sobi. Za tradicionalniji izgled stavite veći stolić ispred sofe ili stvorite ugodan prostor za razgovor kombinirajući ga s udobnim sjedalima koja potiču trenutke druženja.
 
 

 

Inspirirajte se našom ponudom koja uključuje klupski stolić Guapa dostupan s matiranom ili poliranom čeličnom strukturom i kožnim gornjim dijelom.Odlučili smo ga kombinirati s foteljama iz iste kolekcije koju je dizajnirao Sempere#Poli Design, s vješto ručno izrađenim kožnim naslonom.Klupski stolići manjih dimenzija i različitih visina mogu se kombinirati za stvaranje beskonačnih funkcionalnih kompozicija. Smjestite ih pokraj sofe u dnevnom boravku, čitaonici ili u čekaonici da drže knjige, časopise i svjetiljke.

 

Taburei: funkcionalnost i estetika


Taburei mogu moderno okruženje učiniti ugodnijim, a ako se odaberu u odvažnim bojama, dodat će klasičnom izgledu novi ugođaj.Maleni i praktični za postavljanje i premještanje kad god nam zatrebaju, taburei nude praktično i udobno sjedalo ili se mogu upotrijebiti kao korisni nasloni za noge ako su upareni s kaučem ili foteljom.


 

Klupe: za pametno postavljanje


Klupe su mali višenamjenski predmeti. Strateški smješteni na ulazu drže vaše torbe i ključeve, a pored sofe postaju dodatna sjedala u slučaju potrebe.


 
A zašto ne staviti jednu na uznožje kreveta za svoje ukrasne jastuke ili prekrivač? Ili u kupaonicu kao policu za odlaganje toaletnih potrepština?Rasporedite klupe po terasi ili po popločenom dijelu dvorišta kako bi okruženje bilo još gostoljubivije i ugodnije. Dodajte male vaze za cvijeće kako biste svoj vanjski prostor pretvorili u intiman i diskretan prostor za opuštanje.


 

Vješalica: odaberite jedinstvene kako biste impresionirali stilom


Vješalice nisu samo korisni i funkcionalni dodatak: oni također mogu postati dostojni dodaci opremanju. Naša se pažnja posebno usredotočuje na samostojeću verziju, koju je vrlo lako podesiti. U stvari, ova vrsta držača za kapute po potrebi se može prenijeti iz jedne prostorije u drugu.

Otkrijte verziju Franca Polija nazvanu Guapa, napravljenu od obojene čelične struktue i otpornom gustom mrežom od kože.A kako ne spomenuti vješalicu Apelle Tree koji je dizajnirala Beatriz Sempere? Predstavlja meke i elegantne linije izrađene od obojenog čelika u kombinaciji s finom ili toskanskom kožom.Dizajniran od strane Roberta Paolija, vješalica Pippi zaista se ističe svojim svijetlim bojama. Čelični detalji mogu biti neprozirni ili sjajni kako bi stvorili efekte ton-na-tonu ili kontrast boja.
 


Na kraju krajeva, tko je rekao da vješalica ide samo na ulaz ili dnevni boravak? Smjestite ih u spavaću sobu kako biste stvorili praktični kutak za presvlačenje!

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezano za MIDJ asortiman slobodno nas kontaktirajte na 098 301 636 ili na shop@meblo.hr.