Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

Outlet na ZG velesajmu, paviljon 12


Pozivamo vas da posjetite privremeni Meblo Trade outlet na Velesajmu, dok se naša redovna lokacija u Remetinečkoj 137 privremeno zatvara radi preseljenja.

Uživajte u jedinstvenoj prilici za kupovinu vrhunskog namještaja i asesoara po iznimno povoljnim cijenama na našoj privremenoj lokaciji. Od 15. siječnja do 31. svibnja, na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu br. 12, otvaramo privremeni outlet s fantastičnom ponudom. Izložit ćemo široku paletu outlet artikala - krevete, madrace, stolove, stolice, rasvjetu, asesoare, garniture i još mnogo toga - sve spremno za isporuku odmah! Naša ponuda obuhvaća vrhunski namještaj za svaku prostoriju u vašem domu. Bez obzira trebate li obnoviti spavaću sobu, blagovaonicu, dnevni boravak ili radnu sobu, naš outlet pruža raznolik izbor kvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti vaše potrebe i stil.Uz izuzetne popuste od 30% do 80%, sigurni smo da ćete pronaći savršene komade namještaja koji će unijeti udobnost, ljepotu i funkcionalnost u vaš dom. Posjetite naš privremeni outlet i istražite širok izbor namještaja i asesoara koji će vam pomoći da stvorite prostor koji odražava vaš stil i osobnost. Naše stručno osoblje bit će tu da vam pruži podršku i savjete prilikom odabira najboljih opcija za vas. Nemojte propustiti ovu izvanrednu priliku za opremanje svog doma po iznimno povoljnim cijenama.

Dođite u naš privremeni outlet u paviljonu br. 12 na zagrebačkom velesajmu od 15. siječnja do 31. svibnja. Radno vrijeme paviljona 12 je od ponedjeljka do petka od 9:00 do 19:00 sati, te subotom od 9:00 do 15:00 sati. Očekujemo vas s izvrsnom ponudom i vrhunskom uslugom! Vidimo se u našem privremenom outletu!