Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

Probiotička navlaka ActiPro

Actipro radi i dok Vi spavate!
Actipro je potpuno novo platno za madrace koje sadrži probiotičku mikrofloru koja eliminira alergene nastale od grinja.


Dokazano!
Probiotici* i štetni mikroorganizmi nisu prijatelji. Osiguravamo 100% prirodan proces. Kako su alergije i bolesti koje su s njima direktno u vezi, jedan od velikih problema današnjice, kreiran je revolucionaran proizvod koji će svim alergičarima i ljudima s astmom olakšati život, a svima ostalima pomoći da spavaju u zdravim i higijenskim uvjetima. Sastojci Actipro platna nastanjeni u kolonijama su samoregulirajući, ako nema dovoljno hrane, prestaju se množiti. Probiotičke kolonije u Actipro platnu su sposobne da dominiraju u odnosu na druge štetne bakterije u madracu, 5000 CFU/cm. Njihova koncentracija ostavlja jako malo prostora za štetne mikroorganizme jer je konkurencija prejaka. Actipro probiotici su kombinirani sa platnom uz pomoć tehnologije na bazi gline, koja ima efekat smještanja istih između ploča glinene strukture. To je čist i prirodan proces koji zanemaruje biocidalne* tehnike. Način na koji Actipro radi je trajan i posteljina ostaje čista.

*Probiotici su mikroorganizmi koji u normalnim količinama imaju povoljen učinke na zdravlje domaćina
*Biocidi su sredstva koja se koriste za dezinfekciju i koja pored štetnih uništavaju i korisne mikroorganizme.

Što zapravo radi Actipro?
Actipro vodi pravu bitku protiv alergena eliminirajući negativne posljedice bez suzbijanja korisnih mikroorganizama. Probiotički mikroorganizmi apsorbiraju vlagu u spavačevom okruženju i probavljaju sve jestive tvari u platnu. Ovaj proces stvara okruženje koje je neprivlačno za grinje, koje mogu prouzrokovati alergije te im smanjuje izvore hrane. Probiotički organizmi neutraliziraju alergene nastale od grinja. Probiotički organizmi kao aktivni sastojci Actipro platna, neutraliziraju neželjene i neugodne mirise u okruženju spavanja.


Efekat dominacije.
Anti-bakterijski proizvodi ubijaju bakterije, ali otpor tih mehanizama i dalje raste čak i više. Stalno je postojala potreba za pozitivnim, prirodnim, biološki prihvatljivim pristupom. Actipro je osmislio koncept koji znači "za život", a ne protiv njega i koji nije štetan za ljude, floru i faunu. Na Actipro tekstilu loše bakterije i gljivice ne mogu narasti niti se reproducirati, na taj način se uklanjaju loši mirisi i alergijski učinci koje stvara kućna prašina i grinje. Klinički testiran u Liegeu, medicinski najučinkovitiji tekstil na svijetu dostupan je danas i Vama kroz madrac Aktiv Fresh, te jastuk ActiPro Memory.

Recite zbogom grinjama!