Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

Trendovi uređenja by Mirjana Mikulec #2

U sklopu suradnje sa Indizajnom i timom Mirjane Mikulec donosimo vam najnovije trendove u uređenju interijera te savjete za opremanje doma.Centralno mjesto svake spavaće sobe je krevet. On je osnovni komad namještaja koji treba pružiti odmor i kvalitetan san. Stoga je odabir pravoga modela, koji upravo odgovara našim potrebama, najbitnija stvar u uređenju ove prostorije.
 

Zvijezda svake spavaće sobe je krevet, oko njega se doista sve vrti. On je prvo što ugledamo kada uđemo u spavaonicu, kao i mjesto na koje odmah volimo sjesti ili leći kada uđemo u hotelsku sobu ili apartman. Po njemu stvaramo dojam o čitavom prostoru. Kada ovome pridodamo i njegovu osnovnu ulogu – kvalitetan odmor i san, tada je jasno zašto dizajneri savjetuju da cijela priča o uređenju spavaće sobe krene upravo od – kreveta.

Ovaj osnovni element svake spavaće sobe biramo prema svojim željama, ali i njegovim karakteristikama – materijalu i sastavnim dijelovima – madracu, nadmadracu, podnicama, mjestu za skladištenje…. kako bi on bi potpuno prilagođen našim potrebama. Ako ste u dvojbi koji model odabrati, u suradnji s InDizajn stručnjacima donosimo odgovore na nekoliko njih….


Ostatak pročitajte na >> https://indizajn.rtl.hr/prostorije-doma/spavace-sobe/boxspring-ili-klasicni-tapecirani-metalni-ili-drveni-odgovaramo-na-nedoumice-i-olaksavamo-vam-odabir-idealnog-kreveta/ <<