Moja košarica
Nema proizvoda

Novosti i savjeti

Za ugodan i miran san, te još bolji, bez-stresni, dan!

Meblo Trade madrac Antistress proizašao je iz ideje za stvaranjem madraca koji će pružiti potpunu relaksaciju i udobnost, koristeći najkvalitetnije materijale.

U jezgri madraca nalazi se na stotine individualno „pakiranih“, džepićastih opruga  koje su sinonim za maksimalnu udobnost i odlična ortopedska svojstva. Takav sistem opruga omogućuje Vam da pronađete najpovoljniji položaj za Vašu kralježnicu.

Madrac se sastoji od sedam različitih zona koje su podijeljene s obzirom na specifičan pritisak koje pojedini dijelovi tijela pružaju. Na taj način omogućena je odgovarajuća potpora različitim dijelovima tijela - vratu, ramenima, struku i koljenima.

Meblo madrac Antistress

Specijalno dizajnirani slojevi pjene, kojima je obložen madrac, nježno masiraju tijelo u određenim točkama kako se tijelo pomiče, čime se postiže jedan pozitivan efekt na mišiće tijela. „Stress Free“ presvlaka s pozitivno nabijenim česticama neutralizira negativnu bio-električnu nabijenost tijela koja se generira tijekom cijelog dana. Meblo Trade madrac Antistress pravi je izbor za Vas, a trenutno ga možete kupiti u svim Meblo Trade salonima i na meblo.hr uz čak 40% popusta. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku.
Madrac Meblo AntistressPresvlaka madraca Antistress