Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Dječje sobe Alples Magnet



Magnet nove sobe za djecu i mlade

Nove mladenačke i dječje sobe pod nazivom 'Magnet' namijenjene su najmlađoj kao i nešto starijoj djeci, ali i tinejdžerima. Pogodne su za učenje i provođenje slobodnog vremena u igri. Namještaj je osmišljen kako bi omogućio optimalnu količinu mjesta za pohranu čime se sprječava da dječja soba bude pretrpana stvarima - igračke i školski pribor imat će svoje mjesto.

Upravo je sada najbolje vrijeme za kupnju Alples dječje sobe Magnet, uz popust od 25% u sklopu Back to school akcije. Požurite, jer akcija traje do 18.09.2023.!

Suvremene linije, kombinacije boja i širok raspon mogućeg postavljanja pojedinih dijelova namještaja čine sobe ‘Magnet’ tako popularnima. Omladinsku i dječju sobu ‘Magnet’ volimo smatrati personaliziranom sobom prema mjeri. Sve se otvorene police, i ormarići bez ladica, u prostoru sobe mogu namjestiti prema vašim željama. Isto vrijedi i za stol u sobi koji se može namjestiti da pristaje u kut ili može biti standardni stol u različitim veličinama.


 

Nove tehnologije Magnet Alples dječjih soba donose inovativno rješenje kreveta i noćnih ormarića koji će štititi vaše dijete od zračenja.

U ponudi ćete pronaći krevet i noćni ormarić s ugrađenom zaštitom koja sprječava prolazak 99% zračenja s mobilnih uređaja (mobitela, tableta, prijenosnih računala) kojima se svakodnevno koristi vaše dijete. Na taj će način štetno zračenje koje utječe na mentalno i fizičko funkcioniranje vašeg djeteta biti ograničeno.


Dječje sobe Magnet proizvođača Alples smatraju se personaliziranim sobama po mjeri zato što se svi ormarići bez ladica i otvorene police mogu prilagoditi prostoru i vašim željama. Također, možete odabrati i ugradbeni ormar Alples koji je prilagođen vašim potrebama te u skladnim bojama s dječjom sobom. Uz ovaj namještaj postići ćete optimalnu količinu mjesta za pohranu svih stvari.


Posjetite najbliži Meblo Trade salon i iskoristite 25% popusta na novi Alples program soba MAGNET do 18.9.