Moja košarica
Nema proizvoda

Rasvjetasigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Rasvjeta

/Slike kategorija/stolne_lampe_kategorija_2.png
Umjetna rasvjeta produžuje dan, čuva vid i utječe na naše raspoloženje. Budući da samo jedno rasvjetno tijelo neće biti dovoljno, isplanirajte unaprijed kombinaciju različitih vrsta.

Doživljaj prostorije­­­ – odiše li smirenošću, romantikom, dobrodošlicom ili djeluje hladno – uvelike ovisi o tomu kako je osvijetljena. Treba razlikovati tri vrste rasvjete – ambijentalnu, radnu i posebnu za isticanje – tako da ih možete što učinkovitije iskoristiti. Ambijentalno je svjetlo prirodno svjetlo preko dana, koje navečer obično zamjenjuje središnje stropno rasvjetno tijelo, svjetiljka ili skupina plafonjera koja jednoliko osvjetljuje cijelu prostoriju. Radno svjetlo koristi se pri obavljanju različitih aktivnosti. Specijalna rasvjeta dragulj je svake prostorije – primjerice, svijeće i reflektor-svjetiljke koje u prostoriju unose iskričavost. No sva rasvjetna tijela moraju odgovarati uređenju prostorije. Svjetiljka za čitanje s neprozirnim sjenilom baca jako svjetlo na površinu i privlači pažnju na izloženi predmet, tako da može poslužiti i kao radno i kao posebno svjetlo. Ugrađene plafonjere mogu imati obične ili reflektorske žarulje koje će svrćati pažnju na kakav istaknuti detalj u prostoriji, umjetničko djelo ili cijelu policu s knjigama. Mali višekraki luster može služiti kao izvor ambijentalnog svjetla i kao središnja žarišna točka. Najbolji ćete efekt postići dobrom kombinacijom funkcionalnosti i stila.

Meblo Trade nudi široku ponudu rasvjetnih tijela za različite namjene. Sigurni smo da ćete pronaći nešto odgovarajuće. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr!
 Stropne lampe