Moja košarica
Nema proizvoda

Akcija kuhinja Astra

30% POPUSTA NA ASTRA KUHINJE
povodom 30. rođendana Meblo Tradea
Ponuda talijanskih Astra kuhinja dostupna je u tri glavne kategorije: moderne, klasične i design kuhinje.

MODERNA KREATIVNOST


Moderne kuhinje su kuhinje koje imaju stil,... jedan unikatan stil. Moderna linija Astra kuhinja je apsolutni novitet sa bogatom tradicionalnom inspiracijom uklopljenom u moderan dizajn, kršeći tako pravila, sa stilom.
 

KLASIČNE VARIJANTE


Priča duga stoljećima, ali uvijek aktualna. Izrađena s jednostavnim i autentičnim vrijednostima kakav je i duh obitelji.

DESIGN KUHINJE


Ekskluzivna i atraktivna linija gdje se forma i funkcija sjedinjuju u konceptu ergonomije za najbolji rezultat koji je u isto vrijeme i funkcionalan.


 
Meblo Trade program kuhinja Astra odlikuje se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i komponibilnošću te prilagođavanju svačijim zahtjevima. Astra koristi materijale i proizvodne metode koje ne narušavaju ekološku ravnotežu, gdje se eksploatacija drva događa na kontrolirani način tako da se ne oštećuju šume. Drvo korišteno u Astra kuhinjama dolazi sa posebnih plantaža na kojima je uspostavljena ravnoteža između eksploatacije i sadnje. Višeslojni materijali koji se koriste u  dijelovima Astra kuhinja prirodni su izbor u skladu s Bio arhitekturom, te ekološko prihvatljiv proizvod jer ne koriste nedostatne sirovine. Stoga Astra kuhinje ponosno nose znak  'Garantirani ekološki paneli - 100% reciklirano drvo'.

Iskoristite 30% popusta na sve modele Astra kuhinja do 3.11. 8.11. u svim Meblo Trade salonima.
 

Kuhinja

Kuhinja Ducale

Kataloge svih Astra kuhinja možete preuzeti OVDJE.

Pri opremanju kuhinje treba povezati dobro oblikovanje i funkcionalnost sa ugodnim ozračjem i atraktivnim dizajnom interijera. Stoga su u Meblo Trade-u na raspolaganju stručni savjetnici za izradu projekata, 3D simulacije kako bi buduća kuhinja, blagovaona i dnevni boravak bili povezani u funkcionalnu i estetsku cjelinu. Za naše klijente osigurana je i gratis dostava, montaža (u gradovima i okolici prodajnih salona), a brojne su i mogućnosti otplate, do čak 36 rata bez kamata.