Moja košarica
Nema proizvoda

Akcija na Atlas asortiman


Već godinama Atlasov tim dizajnera, zajedno sa talijanskim i francuskim kolegama, stvara moderan i nesvakidašnji namještaj. Trud i zalaganje Atlasovih dizajnera rezultirali su razvojem nove linije modularnih garnitura od kojih svaka odiše luksuzom, kvalitetom, udobnošću i elegancijom. Za razliku od tradicionalnih, modularne garniture dizajnirane su tako da ponude velike mogućnosti za personalizaciju prema vlastitim potrebama. Ovakav tip garnitura nudi neograničen broj konfiguracija, tako da se može kombinirati kao dvosjed ili trosjed, udobnu kutnu garnituru ili pretvoriti krevet. Osim garnitura, u Atlas ponudi, pronađite i širok asortiman kreveta te komadnog namještaja.

Iskoristite 25% popusta za narudžbe na kompletan Atlas asortiman u svim našim poslovnicama i na webshopu. Akcija traje od 1. do 31.5.2024. i vrijedi za sve vrste plaćanja.


SJEDEĆE GARNITURE

KREVETI

KOMADNI NAMJEŠTAJ


Bez obzira na vaš stil, od modernog klasičnog do industrijskog, gradskog stana ili rustikalne seoske kuće, u Atlas asortimanu možete pronaći namještaj koji će se savršeno uklopiti. Ukoliko želite kupiti novi, moderan namještaj ili zamijeniti postojeći, odabrati dizajn i najfinije materijale, sada je pravo vrijeme. U tijeku je poseban akcijski popust od 25% na sve modele namještaja iz Atlas ponude. Dovoljno je da posjetite najbliži Meblo Trade salon i odaberete, kontaktirate nas putem maila shop@meblo.hr ili telefonom na 098/301-636 i ostvarite popust.

  • Atlas asortiman nudi sjedeće garniture, krevete i komadni namještaj ručne izrade i vrhunske kvalitete
  • Idealan je za one koji žele svoj prostor urediti sa stilom i prepoznatljivom notom luksuza
  • Naši dizajneri pomoći će vam da odaberete koji će se model namještaja i na koji način uklopiti u vaš stil i prostor
  • Odaberite Atlas i unesite dozu luksuza u svoj dom
  • Luksuzne sjedeće garniture izrađene su od najfinije rukom bojane talijanske kože i bukovog masiva, mogu se naručiti u više od 50 vrsta tkanina i koža, u standarnim dimenzijama, ali i dimenzijama po vašoj želji

Zbog opširnosti kolekcija, u našem webshopu i salonima izložen je samo dio asortimana (kojeg možete pogledati ovdje), a ostatak možete provjeriti u najnovijim katalozima te nas kontaktirati na shop@meblo.hr ili 098/301-636 za slanje ponude i sve ostale informacije.


Preuzmite Atlas kataloge:ATLAS KOLEKCIJA


NOVITETI 2023/4