Moja košarica
Nema proizvoda

DINERS tjedan za opremanje doma

DINERS TJEDAN ZA OPREMANJE DOMA
od 26.7. do 1.8.2021.


Opremate spavaću ili dnevnu sobu i u potrazi ste za kvalitetnim namještajem vrhunskog dizajna? Ili jednostavno želite osvježiti svoj dom novim tapetama, tepisima ili posuđem? Sada je prava prilika za to! Posjetite Meblo Trade salone ili webshop, gdje vas u sklopu D-pogodnosti, od 26.7. do 1.8. očekuje do 35% popusta na odabrani asortiman, za plaćanje Diners karticom, jednokratno ili na do 24 rate bez kamata. Popust se primjenjuje na punu maloprodajnu cijenu i ne zbraja se sa ostalim popustima i pogodnostima.
 
Sjedeće garnituremadracikuhinjespavaće i dječje sobestolovi ili stolicetapete, tepisi, posuđe, asesoari - izaberite između bogate Meblo Trade ponude i iskoristite kratkotrajnu ponudu još danas! Proučite naš široki asortiman namještaja, rasvjete i dekoracija te obavite najpovoljniju kupnju u sklopu DINERS TJEDNA ZA OPREMANJE DOMA od od 26.7. do 1.8.!
 

15% popusta: Calligaris


20% popusta: KARE, Alples, Villeroy&Boch, Linie Design, Tapete


22% popusta: Miotto, La Forma, Connubia by Calligaris, Nardi, Nicoletti Home


30% popusta: Svi madraci (osim Real i Tempur), Sphera kuhinje, Feydom garniture


35% popusta: Atlas


Posjetite Meblo Trade salone u Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku u DINERS tjednu za opremanje domanja, te iskoristite popuste i pogodnosti. Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na shop@meblo.hr ili na 098/301-636.

Napomena: pogodnost vrijedi za plaćanje Diners karticom, jednokratno ili na rate (do 24 rate).