Moja košarica
Nema proizvoda

KARE komode i poličariUkoliko tražite idealnu priliku za opremanje vaše dnevne sobe, predsoblja ili blagovaone, sada je pravo vrijeme za to! U sklopu akcije ostvarite 20% popusta na kompletan KARE asortiman komoda i poličara.

Pronađite odgovarajuću komodu, konzolu ili poličari iskoristite 20% popusta u sklopu akcije od 1. do 31.5.

KARE predstavlja ultimativni vizualni užitak s neusporedivom i neiscrpnom raznolikošću noviteta u namještaju, rasvjeti i asesoarima, gdje svi prikazuju jedinstvenu intenzivnu strast za dizajnom! U ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr i promptno ćemo ga postaviti.


KOMODE I POLIČARI


KOMODE I POLIČARI


Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekonformističke i autentične - nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspiracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

U našoj ponudi imamo kompletan KARE asortiman (prikazan na www.kare.hr). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu.