Moja košarica
Nema proizvoda

KARE summer sale


Ljetne temperature ne padaju, ali naše cijene da! Zato smo za vas pripremili ljetno sniženje sa popustom od 30% na odabrane artikle sa zalihe i izlogaUljepšajte si ljeto prigodnom uštedom od 30% na odabrani KARE asortiman iz izloga i sa zalihe!
 
Bez obzira je li riječ o sjedećoj garnituri, stolu, stolicama, ili nekom detalju poput prekrasne vaze, sigurni smo da ćete pronaći nešto iz šarene KARE ponude, u sklopu Ljetnog sniženja, koja traje do 29.8. ili do isteka zaliha.


Ukoliko želite naručiti neki proizvod sa rasprodaje, slobodno nam pošaljite upit za ponudom na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr. Dio asortimana u rasprodaji možete vidjeti na ovom linku. Također, uživo ih možete vidjeti u KARE i Meblo Trade salonima!

Zaronite u jedinstveni svijet KARE namještaja, rasvjete i asesoara i iskoristite ovu posebnu pogodnost do 29.8.2023. ili do isteka zaliha.

Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične – nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

Posjetite KARE salone u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu ili kupujte online na www.meblo.hr/KARE. Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu za online narudžbu.