Moja košarica
Nema proizvoda

KARE summer sale


Ljetne temperature ne padaju, ali KARE cijene da! Zato smo za vas pripremili ljetnu rasprodaju uz do 50% popusta na artikle sa zalihe i izloga Meblo trade i KARE Hrvatska salona. 

Dio asortimana na rasprodaji pogledajte OVDJE, a ostatak u KARE i Meblo Trade salonima!

Zaronite u jedinstveni svijet KARE namještaja, rasvjete i asesoara i iskoristite ovu posebnu pogodnost do 31.8. ili do isteka zaliha.

Brend KARE simbolizira ideje za uređenje doma koje su jedinstvene, nekomformističke i autentične – nikada dosadne i uvijek prepune mašte i inspracije. Još od 1981. KARE Design ne prestaje iznenađivati svoje fanove i partnere svojom strašću za dizajnom i neiscrpnom raznolikošću namještaja, rasvjete i asesoara. Pomalo luckasti, ali unikatni komadi namještaja njihov su glavni adut, i svakom domu pridodaju nezaboravljivi stilski pečat.

Posjetite KARE salone u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu ili kupujte online na www.meblo.hr/KARE (unosom promo kôda u košarici). Ukoliko ste zainteresirani za neki KARE proizvod koji nije prikazan u Meblo Trade webshopu slobodno nam se javite na 098/301-636 (WhatsApp ili Viber) ili na shop@meblo.hr kako bi vam mogli poslati ponudu za online narudžbu.