Moja košarica
Nema proizvoda

KARE Zagreb - Nova poslovnica


Otvorena je nove lokacija KARE Hrvatska u Zagrebu - RK Ambienta, Avenija Dubrovnik 14

KARE Hrvatska s ponosom najavljuje predstavlja novu poslovnicu u Zagrebu.
Zbog renovacije shopping centra King Cross, KARE poslovnica u Zagrebu bila je primorana promijeniti lokaciju i novu, još atraktivnija otvorena je na adresi Avenija Dubrovnik 14 - robna kuća Ambienta (odmah uz shopping centar Avenue Mall). Povodom otvorenja nove poslovnice odobravamo 15% popusta na kompletan asortiman od 3. do 17.6.2024.

Što možete očekivati:
- Najnovije kolekcije: Upoznajte se s najnovijim kolekcijama namještaja, dekoracija i dodataka za dom.
- Inspiraciju: Naši stručnjaci za uređenje interijera bit će ovdje da vam pruže inspiraciju i savjete za stvaranje vašeg savršenog doma.
- Posebne ponude: Povodom otvorenja, očekuju vas posebne ponude i popusti na odabrane proizvode.

Iskoristite 15% popusta na kompletan KARE asortiman i naručite KARE proizvode odmah:


KARE NAMJEŠTAJ


KARE ASESOARI


KARE RASVJETA

Najnovije vijesti, inspiraciju i informacije o događanjima potražite i na KARE Hrvatska društvenim mrežama Facebook i Instagram. Za sva dodatna pitanja ili informacije, možete se obratiti i na e-mail adresu info@kare ili 099/435-31-35.

Kao dio međunarodno poznatog brenda, KARE donosi vrhunski dizajn, kvalitetne proizvode i inspirativne ideje za uređenje vašeg doma. KARE Hrvatska je dio KARE Design, vodećeg svjetskog brenda za inovativni dizajn namještaja i dekoracija. S više od 200 poslovnica u 50 država diljem svijeta, KARE je posvećen inspiriranju ljudi da stvore jedinstvene i osobne prostore.