Moja košarica
Nema proizvoda

MULTIPLUS vikend akcija


Posebna Ponuda za Korisnike MultiPlusCarda!
pripremili smo posebnu akciju u sklopu koje možete ostvariti dodatnih 10% popusta na gotovo cijeli* naš asortiman namještaja i opreme za dom, od 19. do 22.4. travnja. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Kako ostvariti popuste?

U poslovnicama: Identificirajte se svojom MultiPlusCard karticom ili aplikacijom na mobitelu i ostvarite 10% dodatnih popusta* na već postojeće snižene cijene.

U webshopu: Unesite promo kod "MULTI10" u 1. koraku kupnje kako biste ostvarili 10% dodatnog popusta* na vašu cjelokupnu narudžbu
Ne zaboravite pri svakoj kupnji u poslovnici prikupiti bodove MultiPlusCard programa kako biste ostvarili dodatne pogodnosti i nagrade! Ne propustite priliku za uštedu! Razveselite sebe i svoj dom vrhunskim namještajem uz posebne pogodnosti koje vam nudimo u suradnji s MultiPlusCardom.
*Dodatnih 10% popusta obračunava se na cijenu za kartično plaćanje!

Aktivirajte svoje dodatne popuste od 19. do 22.4. travnja 2024.!

Kao što već i znate u svim Meblo trade salonima možete sakupljati svoje MultiplusCard bodove koji će vam omogućiti dodatne uštede prilikom kupnje našeg vrhunskog namještaja i opreme za dom, kao i kod drugih MPC partnera. BONUS euri se sakupljaju i za webshop narudžbe koje korisnik odluči platiti na prodajnom mjestu pouzećem pri čemu mora očitati svoju MultiPlus karticu ili aplikaciju.
Napomena: Sakupljanje i iskorištavanje BONUS eura moguće je isključivo u fizičkim trgovima.

PREGLED TOP BRENDOVA:

PREGLED KOMPLETNOG ASORTIMANA PO KATEGORIJAMA:
STOLOVI I STOLICE
SJEDEĆE GARNITURE
VRTNI NAMJEŠTAJ
ZDRAVO SPAVANJE
ASESOARI
RASVJETA
KUHINJE
DJEČJE SOBE
DNEVNE SOBE
UREDSKI NAMJEŠTAJ
VILLEROY & BOCH
TAPETE

U Meblo Tradeu vjerujemo da je svaki dom jedinstven i mora sadržavati bit onoga tko u njemu živi. Dakle, ne propustite priliku iskoristiti ovaj poseban dan u Meblo Tradeu i uredite svoj dom u svom stilu po najboljoj cijeni.

*Popust se ne primjenjuje na artikle na proljetne akcije Connubia i KARE stolovi i stolići te na Calligaris.