Moja košarica
Nema proizvoda

Royal Sleeper promocija

 

ROYAL SLEEPER PROMOCIJA DO 1. 4. 2021.
 
Royal Sleeper krevet i madraci imaju dugu tradiciju izvrsnosti. Ponose se odabirom najboljih, najkvalitetnijih materijala te će Vas njihov spoj s vrhunskim dizajnom zasigurno odvesti u zemlju opuštanja, regeneracije i udobnosti. Pridružite nam se u preobrazbi spavanja u blaženstvo. U promociji do 01.04. ostvarite 30% popusta na Royal Sleeper krevet Baldur Polybox te na madrace Cornwall, Somerset i Devonshire

      
Krevet Baldur Polybox -30%

Prilikom stvaranja linije Royal Sleeper korišteni su najkvalitetniji materijali, čak i najmanji detalji su pomno osmišljeni i dizajnirani. Pored toga, ponuđena je mogućnost da svome krevetu date vlastiti izraz jedinstvenosti te ga personalizirate na Vama odgovarajući način. Svi materijali su pažljivo odabrani kako bi Vaš doživljaj spavanja doista bio izvanredan. Materijali pružaju više od samog izgleda, oni stvarno nude prostor za odmaranje koji je izrazito udoban i zdrav. Potječemo iz prirode i dugujemo sami sebi da se njoj vratimo dok istražujemo zemlju snova naše podsvjesti.
 

Madrac Cornwall -30%
Madrac Somerset -30% Madrac Devonshire -30%

Iskoristite 30% popusta na odabrane Royal Sleeper artikle u sklopu promocije, do 01.04.2021.

Kompletnu ponudu Royal Sleeper pogledajte u katalogu, a za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr!