Moja košarica
Nema proizvoda

Sphera Black Friday


Posebna Black Friday Ponuda: Uštedite 35% na Kuhinjama i Ugradbenim Ormarima Sphera!

Akcija traje od 20.11. do 30.11.2023. 4.12.2023. Produljeno zbog velikog interesa.

Iskoristite ekskluzivnu Black Friday ponudu na kuhinje i ugradbene ormare Sphera! Naši stručnjaci stoje vam na raspolaganju kako bi vam pomogli u odabiru savršene kuhinje ili ormara, pružajući vam smjernice o bitnim detaljima za vašu narudžbu.
S konkretnim upitom, obratite se našem stručnjaku za ugradbene ormare na e-mail info@meblo.hr.

✨ Sphera Kuhinje: Gdje se Funkcionalnost susreće sa Stilom
U Sphera kuhinjama, funkcionalnost je ključna. Naši stručnjaci ističu važnost organizacije kuhinjskog prostora, naglašavajući skladištenje, pripremu hrane, pranje i kuhanje. Istražite različite opcije i dodatke dizajnirane ne samo za praktičnost već i za zadovoljenje estetskih standarda.


Pozornost na Detalje Čini Razliku
Otkrijte Sphera razliku s pametnim ručkama, izdržljivim klizačima visokog kapaciteta, inovativnim materijalima i zaštitom od vlage. Pozornost na detalje osigurava da svaki proizvod prevazilazi funkcionalnost, ispunjavajući i praktične i estetske zahtjeve.Prilagođeni Sphera Ugradbeni i Walk-in Ormari
Uživajte u potpuno personaliziranim ormarima prilagođenim vašim željama. Sphera nudi neograničene mogućnosti bez standardnih ograničenja u širini, dubini ili rasporedu polica, vješalica, ladica i više. Odaberite iz široke palete Egger materijla i prilagodite boju prema vašim željama. Jednostavna instalacija dekorativnih maski omogućuje besprijekorno uklapanje u svaki prostor.Proučite više u Sphera katalogu
Za dodatne detalje o Sphera ugradbenim ormarima, pogledajte naš katalog.


Besplatna Dostava, Montaža i povoljne opcije plaćanja
Uživajte u besplatnoj dostavi i montaži (prema Meblo Trade uvjetima) uz stručno savjetovanje. Meblo Trade nudi otplatu do 36 rata bez kamata*. Posjetite naše salone namještaja kako biste dogovorili konzultacije za ugradbene ormare ili kuhinje. Ako niste u mogućnosti posjetiti salon ili se nalazite daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i iz udobnosti svog doma.


Ne propustite ovu ekskluzivnu priliku da unaprijedite svoje životne prostore s kvalitetom i zanatom Sphera!

*za plaćanje 13-36 rata obračunava se 5% manji popust