Moja košarica
Nema proizvoda

Sphera Black Friday


U sklopu Black Friday After week akcije kuhinje i ugradbene ormare Sphera možete naručiti uz popust od 33%! Od 28.11. do 4.12.2022. iskoristite ovu pogodnost, a naši stručnjaci mogu Vam pomoći pri odabiru i odluci kako naručiti kuhinju ili ugradbeni ormar te koji su sve detalji potrebni kod narudžbe.

U svim Sphera kuhinjama posebna se pažnja pridodaje funkcionalnosti. Za postizanje funkcionalnosti bitna je dobra organizacija kuhinjskog prostora i njegovih glavnih cjelina. Stručnjaci ističu nekoliko dijelova kuhinjskog prostora – dio za skladištenje (namirnica i pribora), dio za pripremu hrane, dio za pranje i dio za kuhanje. Dodatno, tu su brojne mogućnosti izvedbe pojedinih dijelova, kao i brojni dodaci koji olakšavaju korištenje i rad, oblikovani ne isključivo s funkcionalne strane već i na način da zadovoljavaju estetske zahtjeve.

Velika se pažnja posvećuje detaljima koji uistinu čine razliku u odnosu na slične proizvode – pametni okovi, izdržljive vodilice povećane nosivosti, inovativni i brojni materijali, zaštita od vlage i vode samo su neki od Sphera detalja na koje valja skrenuti pažnju. Uz dobru organizaciju kuhinjskog prostora i kroz različite opcije i dodatke koje su na raspolaganju svaki korisnik može optimizirati svoj prostor i osigurati maksimalnu prilagodbu svojim potrebama.Vrhunski ugradbeni i walk-in ormari po mjeri hrvatskog proizvođača Sphera potpuno su individualizirani željama i potrebama stranke – mogućnosti su bezbrojne, ne postoji serijski limit u širini ili dubini ormara kao niti broju i raspredu polica, šipki za vješanja, broja ili dubina ladica. Korpuse je osim u standardnoj bijeloj mat boji, moguće naručiti iz široke palete Egger iverala, a moguće ih je lakirati u boji prema RAL karti. Dekorativnim maskama omogućena je jednostavna ugradnja u sve tipove prostora neovisno da li je ispunjen prostor do jednog ili između dva zida, odnosno da li je ormar samostojeći ili ugradbeni do stropa. Sphera ormari imaju nekoliko tipova podnožja – drvena letva ili nivelirajuće podnožje - omogućuje jednostavnu montažu i ispravnu nivelaciju ormara u svakom prostoru. Ugradbeni ormari Sphera jedan su od omiljenih komada namještaja dizajnera interijera, jer osim što izgledom zadovoljavaju estetske zahtjeve u dizajnu prostora, ukoliko ih radite po mjeri možete sami složiti raspored polica kako vama odgovara i time maksimalno iskoristiti prostor.


Za više detalja o Sphera ugradbenim ormarima pogledajte u našem katalogu.

Uz besplatnu dostavu i montažu (prema Meblo Trade uvjetima) te uslugu savjetovanja, Meblo Trade nudi i otplatu do 36 rata bez kamata*. Posjetite Meblo Trade salone namještaja i dogovorite termin za izradu ponude ugradbenih ormara ili kuhinje. Za one koji nemaju mogućnost posjetiti salon ili se nalaze daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu ugradbenih ormara na e-mail info@meblo.hr.