Moja košarica
Nema proizvoda

Villeroy&Boch proljetne kolekcije


Sve za ugodan Uskršnji objed sa obitelji i prijateljima iz Villeroy & Boch-a!


Iskoristite čak 30% popusta na kompletan Villeroy&Boch proljetni asortiman i uredite svoj dom za ovo fantastično godišnje doba.


Proljetni pribor za jelo, razni uskršnji zečevi i šarmantni uskrsni ukrasi Villeroy & Boch. Unesite proljetne boje u svoj dom s uskrsnim artiklima poznate i izuzetne kvalitete. Kod nas možete otkriti sve što vam je potrebno kako bi vaša uskršnja proslava bila lijepa: s ljubavlju ukrašeno uskrsno posuđe za nezaboravan obiteljski doručak, čarobne uskrsne dekoracije za vaš dom i vrlo posebne uskršnje darove za svoje najbliže. Budite inspirirani i slavite ljepše nego ikada prije! Proljetna kolekcija iz Villeroy&Boch-a, koja je ponovno proširena mnogim novim proizvodima za 2024. godinu, ima sve što vam je potrebno kako bi se na vašem blagdanskom stolu osjetio dodir proljeća te kako bi ukrasili vaš dom.


Villeroy & Boch
Villeroy & Boch je jedan od vodećih svjetskih premium brandova keramičkih proizvoda. Obiteljsko poduzeće, osnovano 1748. godine sa sjedištem u Mettlachu u Njemačkoj, odlikuje inovacija, tradicija i izniman stil. Villeroy & Boch proizvode možete pronaći u Meblo Trade salonima diljem Hrvatske ili ih kupiti iz udobnosti vlastitog doma na www.meblo.hr. Iskoristite 30% popusta na kompletan proljetni asortiman V&B ponude.

U nastavku donosimo pregled uskršnjih kolekcija za 2024. godinu koje možete kupiti u našim zagrebačkim salonima u Maksimirskoj 112 te u novoj poslovnici u Z-Centru, ili u našem webshopu.
Kada proljeće stigne i prvi pupoljci počnu cvjetati, kada priroda oživi veličanstvenim bojama i prekrasnim mirisima, znamo da nam predstoji nevjerojatno iskustvo.Spring Fantasy kolekcija odražava ovu ljepotu na impresivan način.Otkrijte prekrasne dodatke poput uskrsnih košara, vaza i zdjela, koji će Uskrs učiniti svijetlim i šarenim slavljem za cijelu obitelj.

U proljeće je dobrodošlo nježno cvijeće. Širok izbor artikala u kolekciji Spring Awakening savršen je za dugi uskršnji objed. Proljetno cvijeće i motivi zečeva u nježnim bojama ukrašavaju stolni pribor i dodatke od finog porculana. Različiti komadi također su  ukrašeni realno oslikanim i modeliranim pilićima. Novi proizvodi dodani su u kolekciju za 2019., uključujući dvije zdjele i trodjelni set ukrasa.
   

Kolekcija Colourful Spring ima svo posuđe koje će vam zatrebati za uživanje u proljetnim trenucima. Dekor sa Colourful Spring kolekcije korišten je i za svjetiljke od prozirnog stakla: pjeskareno, nježno cvijeće i leptiri krase Spring Lightning kolekciju, koja proizvodi prekrasne svjetlosne efekte. 


Budite inspirirani i slavite ljepše nego ikada prije! Proljetna kolekcija iz Villeroy&Boch-a, koja je ponovno proširena mnogim novim proizvodima za 2024. godinu, ima sve što vam je potrebno kako bi se na vašem blagdanskom stolu osjetio dodir proljeća te kako bi ukrasili vaš dom.


Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite na shop@meblo.hr ili na 098/301-636.