Moja košarica
Nema proizvoda

Linie Design

Tepih Blocchi

Šifra:234923
Boja:Višebojno
Materijali:50%vuna, 50% viskoza
Dimenzije:170x240 cm
Rok isporuke: 45 do 60 dana

Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!

696,26 €
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 661,45 €
Vaša ušteda: 34,81 € (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Minimalistički obrasci i dobro razmatrana grafika. Blocchi ručno tkaju majstori tkalci tvrtke Linie Design koristeći vješte ruke za rukovanje tkalačkim strojevima, ispreplećući odvojene niti kako bi proizveli gotovo beskrajni niz dizajna i struktura.
Blocchi je zahvaljujući nenametljivom i elegantnom kontrastu boja prikladan i za odvažne i minimalističke ljubitelje interijera.

Linie Design je danska dizajnerska tvrtka osnovana 1980. godine. Kao najveći proizvođač i veletrgovac ručno rađenih tepiha u sjevernoj Europi, elegantne boje i izvrsni materijali dio su njihove svakodnevnice. Tradicija je ključna riječ, kako u pogledu nordijskog dizajna, tako i jedinstvene izrade. Sve Linie Design tepihe dizajnirali su priznati skandinavski dizajneri, a ručno ih izrađuju indijski majstori, koji su svoje vještine usavršavali generacijama. Moderan, nordijski izgled ugrađen je u sve dizajne Linie Designa, iako ga neprestano mijenjaju, redefiniraju, izmišljaju i rekombiniraju u potrazi za iznenađujućim izrazima i površinama. Rezultat je očit: Linie design tepisi su bestseleri u više od 60 zemalja!

Tepih se može naručiti i u slijedećim dimenzijama: 140x200, 200x300, na upit.

Naručite tepih Blocchi u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija.Upute za održavanje tepiha.doc