Moja košarica
Nema proizvoda

Ugradbeni ormarisigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Ugrabeni ormari Sphera

/Slike kategorija/ugrabeni_kategorija.jpg
Vrhunski ugradbeni i walk-in ormari po mjeri hrvatskog proizvođača Sphera potpuno su individualizirani željama i potrebama stranke – mogućnosti su bezbrojne, ne postoji serijski limit u širini ili dubini ormara kao niti broju i raspredu polica, šipki za vješanja, broja ili dubina ladica. Korpuse je osim u standardnoj bijeloj mat boji, moguće naručiti iz široke palete Egger iverala, a moguće ih je lakirati u boji prema RAL karti. Dekorativnim maskama omogućena je jednostavna ugradnja u sve tipove prostora neovisno da li je ispunjen prostor do jednog ili između dva zida, odnosno da li je ormar samostojeći ili ugradbeni do stropa. Sphera ormari imaju nekoliko tipova podnožja – drvena letva ili nivelirajuće podnožje - omogućuje jednostavnu montažu i ispravnu nivelaciju ormara u svakom prostoru. Ugradbeni ormari Sphera jedan su od omiljenih komada namještaja dizajnera interijera, jer osim što izgledom zadovoljavaju estetske zahtjeve u dizajnu prostora, ukoliko ih radite po mjeri možete sami složiti raspored polica kako vama odgovara i time maksimalno iskoristiti prostor.


Naši stručnjaci mogu Vam pomoći pri odabiru i odluci kako naručiti ugradbeni ormar te koji su sve detalji potrebni kod narudžbe. Uz besplatnu dostavu i montažu (prema Meblo Trade uvjetima) te uslugu savjetovanja, Meblo Trade nudi i otplatu do 36 rata bez kamata*. Posjetite Meblo Trade salone namještaja i dogovorite termin za izradu ponude ugradbenih ormara kuhinje. Za one koji nemaju mogućnost posjetiti salon ili se nalaze daleko od gradova gdje imamo prodajne salone, sve možete riješiti i bez izlaska iz kuće. Sa konkretnim upitom, obratiti se možete našem stručnjaku za razradu ugradbenih ormara na e-mail info@meblo.hr.

Za više detalja o Sphera ugradbenim ormarima pogledajte u našem katalogu.

S ugradbenim ormarom, rađenim po mjeri, dobit ćete prostor za pohranu prilagođen vašim individualnim potrebama i željama. Njime ćete postići potpunu iskorištenost prostora, čak i kada je isti zahtjevno dizajniran. Ugradbeni ormari ili samo klizna vrata pomažu sakriti nepravilnosti u prostoru te su izvrsno rješenje za prijelaz između prostorija. Kod izrade po mjeri zapravo nema ograničenja. Ormar se može protezati od zida do zida, od stropa do poda, može biti i kraći te završavati s ukrasnom bočnom stranicom odnosno može biti niži od stropa i završavati s gornjom pločom. Možete birati između kliznih i klasičnih vrata. Kod oba tipa vrata dostupan je niz različitih materijala i boja, od drvenih dekora i dekora u boji te dekora u visokom sjaju, do lakiranih izvedbi, stakla u boji i ogledala. Možete se odlučiti i za kutni ugradbeni ormar ili, pak, za ormar u kosoj mansardi.