Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Dječje sobe
/Slike kategorija/Djecje sobe.jpg
Opremanje dječje sobe uvijek predstavlja poseban izazov, kako za roditelje, tako i za djecu, koja nikako ne smiju biti izostavljena iz tog procesa. Najbitnije je da soba bude funkcionalna, praktična i naravno, djetetu zanimljiva. Problem obično predstavlja nedostatak prostora, jer dječja soba nikada nije dovoljno velika. Proizvođači namještaja taj su problem prevladali na način da su proizveli multifuncionalne komade namještaja kojima se jednim potezom mijenja namjena i oblik.

Sve upite ili zahtjev za konkretnom ponudom možete poslati na info@meblo.hr, ili pozivom na broj 098/301-636. Naši prodajni savjetnici sa zadovoljstvom će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Iz ponude ističemo program dječjih soba MAB kojeg predstavljaju dvije linije - Fly Team i najnovija linija, Mya Zajednička točka obje linije je izuzetno široka mogućnost kombiniranja raznih elemenata, kvalitetni i ekološki materijali kako bi se dobio što funkcionalniji i maksimalno iskorišten prostor. MAB pažnju obraća prvenstveno na potrebu djece, pa stoga u svojim sobama predviđa prostor za ugodno spavanje, učenje, pa i za igru.
Krevet Cuore
Paleta boja dječjih soba MAB vrlo je opsežna, dizajn suvremen i prilagodljiv, što dopušta svakom djetetu da sobu prilagodi svojim potrebama u različitim fazama odrastanja, pa tako ista soba «raste» s djetetom i pretvara se iz dječje u mladenačku sobu. Posebna pažnja koja se posvećuje funkcionalnosti elemenata i iskoristivosti prostora očituje se u vrlo zanimljivim i praktičnim rješenjima kreveta na kat, mostova, radnih stolova koji se pomiču duž vodilica koje je moguće ukloniti nakon uporabe i tako dobiti slobodan prostor. Osim toga MAB dječje sobe odlikuju se visokom komponibilnošću i prikladnošću svim prostorima uključujući i potkrovlja.

Komponibilan program dječjih i mladenačkih soba Alples Planet i TempoXY! Najnoviji program dječjih soba, pod nazivom Planet, koncipiran je na način koji odgovara potrebama sasvim male djece, ali i tinejdžera. Soba za bebe, koja se sastoji od dječjeg krevetića, prostora za previjanje te za spremanje potrepština i rublja vrlo se jednostavno može pretvoriti u sobu za školarca. Element sa nastavkom za previjanje može se, naime, vrlo lako skinuti (bez oštećenja ploče ladičara koji se nalazi ispod nje) te se na njegovo mjesto može montirati npr. vezna polica. Dječji krevetić jednostavno se može zamijeniti s krevetom širine 90 cm. Sobe Tempo XY vrlo se lako mogu preoblikovati iz dječje u mladalačku te na taj način pratiti vaše dijete od vrtića do studija i zaposlenja. Mogućnosti su brojne: samostojeći mostovi, razni oblici radnih stolova, dodatni ležajevi «skriveni» u ladici i sl.
Dječja soba Planet