Moja košarica
Nema proizvoda

Namještajsigurna kupovina

Meblo trade osigurava privatnost i najmoderniji sustav zaštite Vaših podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom i MD5 algoritmom.

Anketa

Moj odabir je madrac:


Kuhinje
/Slike kategorija/Kuhinje.jpg

Kuhinja danas nije samo prostorija u kući u kojoj se priprema hrana, već nešto mnogo više. To je mjesto na kojem se može zadovoljiti potreba za obiteljskim i prijateljskim druženjem, koja su danas, uz užurbani životni ritam, svedena na minimum. Upravo zbog toga, opremanju kuhinje, treba se pristupiti oprezno jer je veoma bitno da se dobro oblikovanje poveže s ugodnim ozračjem. S pažljivim projektiranjem moguće je i u malenom prostoru ostaviti dojam prostranosti te zadovoljiti sve funkcionalne potrebe kojima kuhinja mora udovoljavati. Uređenje kuhinje može se smatrati uspješnim ukoliko je ona složena u kontinuitetu i ne postoji neiskorišten prostor.

Kuhinja Ducale


Za planiranje kuhinja u Meblo Trade-u se koriste kompjuterski programi koji na vrlo brz i jednostavan način mogu simulirati željenu kuhinju u zadanom prostoru. Stručno osoblje u Meblo Trade salonima uvijek će Vam rado udijeliti savjet te prema Vašim napucima složiti "kuhinju iz snova". Uz besplatnu dostavu i montažu (u krugu od 20 km u gradovima gdje se nalaze Meblo Trade saloni) Meblo Trade Vam pruža zaista kompletnu uslugu.

Meblo Trade programi kuhinja Astra, Sphera i Alples odlikuju se vrhunskom kvalitetom, funkcionalnošću i komponibilnošću te prilagođavanju svačijim zahtjevima.

U izborniku lijevo možete pogledati osnovne Meblo Trade programe modernih i klasičnih kuhinja. Također, možete i pregledati kataloge: Astra (na upit), Sphera i Alples.

Za dodatne informacije posjetite najbliži Meblo Trade salon, pošaljite nam upit na info@meblo.hr ili nas nazovite na 098/301-636.