Moja košarica
Nema proizvoda

Blog

Back to school

Povratak u školske klupe ujedno je i početak nove avanture za svakog školarca. Opremiti dijete za novu školsku godinu ponekad zna biti pravi izazov. Zato smo vam u Meblo Tradeu pripremili super ranojesensku back to school akciju koja će vam olakšati muke. Radni stolovi, stolice, kreveti.. sve to i još mnogo toga potražite uz uštede do čak 50% u svim Meblo Trade salonima i u našem webshopu!



Opremate li kompletnu sobu za vašeg osnovnoškolca ili preuređujete radni prostor za tinejđere i studente bitno je imati na umu nekoliko stvari. Kvaliteta, praktičnost i funkcionalnost neka vam budu misli vodilje kod uređenja interijera dječjih i mladenačkih soba. Uz podmirene osnovne principe opremanja, sobi je lako uz nekoliko detalja dodati osobnosti koja odgovara baš vašem školarcu. U duhu početka nove školske godine dobro je fokusirati se na to da radni prostor bude uredan i čist kako bi vaši školarci mogli neometano i što efikasnije rješavati domaće zadaće i ostale školske obaveze. Velika radna ploča stola i mnoštvo ladica za pohranu omogućit će da sve potrebne stvari budu pri ruci, a one koje trenutno nisu potrebne - uredno odložene u blizini. Biblioteke i komode pružiti će dodatna mjesta za pohranu knjiga i igračaka kako bi održali što veću razinu urednosti bez kompromisa estetike. Prolistajte našu ponudu radnih stolova i stolica, te komoda i biblioteka gdje ćete sigurno pronaći nešto za vaš interijer. 


 
Činjenica je da san igra važnu ulogu u svakodnevnom funkcioniranju, a posebice onda kada je dijete u razvoju i kada je potrebno svaki dan učiti nove stvari i biti koncentriran. Bitno je da odaberete kvalitetan madrac i jastuk za vašeg školarca kako bi mu osigurali zdrav san i odmor bez kompromisa. Kako bi zaokružili kompletan asortiman za zdravo spavanje, u našoj ponudi možete pronaći i širok izbor madraca, nadmadraca i anatomskih jastuka raznih dimenzija i izvedbi koji će omogućiti vašem djetetu da se dobro odmori i pripremi za novi dan. U sklopu Back to school ponude odabrani madraci, nadmadraci i anatomski jastuci, te setovi posteljine sniženi su čak 50%!



Osim kvalitetnog sna i urednog radnog prostora, cjelokupni dojam i dekor dječje/mladenačke sobe je jednako bitan. To je prostor u kojem će vaše dijete provoditi dosta vremena, izvršavajući školske obaveze, spavajući, igrajući se ili jednostavno odmarajući, stoga je bitno da on bude ugodan i topao. Za mlađe školarce birajte namještaj jednostavnog dizajna i neutralnih boja, a kvalitetne izrade, kako bi potrajali kroz odrastanje bez da postanu 'pre djetinjasti'. Ako imate prilike, uzmite si malo vremena kako bi osmislili prostor unaprijed i skovali plan koji će omogućiti da soba prati odrastanje djeteta uz minimalne promene namještaja i dekora. Pouzdajte se u detalje kao glavnu vodilju osobnosti, a za veće komade namještaja osigurajte da budu izdržljivi i praktični za svaku dob. Ako vam se neda ili nemate vremena pretjerano se baviti planiranjem uvijek se možete osloniti na kompletne sastave dječjih i mladenačkih soba koje imamo u ponudi i koji će vam olakšati brige!


Akcija Back to school traje do 9.09. stoga požurite i osigurajte na vrijeme sve što je potrebno za bezbrižan početak školske godine  Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na 098/301-636 ili na shop@meblo.hr i mi ćemo vam rado pomoći!