Moja košarica
Nema proizvoda

Mali Princ

Dječji krevetić Mali Princ 3u1

Šifra:216540
Boja:razne
Materijali:drvo
Dimenzije:145x76x95h cm
Artikl nije dostupan
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dječje sobe Mali Princ nude širok spektar rješenja za sve uzraste i prostorne potrebe. Program se zasniva na prilagodljivosti i izradi po mjeri te na međusobnoj kompatibilnosti elemenata. Nudi veliki broj elemenata, boja i ručki, za svaku želju i svaki ukus po nešto. Tako će svaka prostorija i svaki korsnik dobiti upravo ono što želi i što mu je potrebno! Dječje sobe Mali Princ su kvalitetne, dugotrajno upotrebljive i ekološki prihvatljive.

Dječji krevetić Mali Princ modernog i jednostavnog dizajna skriva jedinstvene mogučnosti. Uklopiti će se u interijer svake dječje sobe, te osigurati vašem djetetu udoban i siguran san u njegovim prvim danima života.

  • Krevetić ima opciju nadogradnje tokom djetetovog rasta, u galeriji na slikama 2, 3 i 4 je prikazana nadogradnja koju preporučuje proizvođač. Njihova preporuka je da se u drugoj fazi dodaje nova stranica krevetića (treba ju naručiti, ako ste zainteresirani nas kontaktirajte), a stara stranica se pretvara u vješalicu. U trećoj fazi se krevetić pretvara u radni stol i nadodaje se mobilni ladičar. Podkreveta ladica se smješta ispod novog kreveta.
  • Krevetić se može naručiti bez podkrevetne ladice po manjoj cijeni. 
  • Madrace dimenzija 170x40 cm prikladnih za dječji krevetić možete pogledati ovdje.

Cijena se odnosi na krevetić u osnovnom dekoru (bijela, jasen, larix), sa frontama krevetića i podkrevetne ladice u jednoj od MAT boja fronti (fronta ladice i fronta krevetića mogu biti međusobno različitih MAT boja, možete ih vidjeti u galeriji na slici br. 5) Naziv odabrane boje unesite u polje Napomena pri 4.koraku narudžbe.

Dječji krevetić Mali Princ naručite u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija.

VEZANI ARTIKLI