Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Podna lampa Balloon Colore Led

Šifra:K38316
Boja:razne
Materijali:metal, staklo
Dimenzije:95x75x160h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
1.287,07 €
(9.697,43 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.222,72 € (9.212,58 kn)
Vaša ušteda: 64,35 € (484,85 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u svijet fascinacije naših spektakularnih dizajnerskih svjetiljki s sferičnim sjenilima! Otkrijte magiju koju donosi naša podna lampa koja će pretvoriti vaš dom u prostor blistave elegancije i jedinstvenog dizajna. Naše svjetiljke ne samo da su prepoznatljivog dizajna, već i sjajno spajaju funkcionalnost s estetskom privlačnošću.

Dizajnerske svjetiljke KARE nisu samo izvor svjetlosti; one su umjetničko djelo koje transformira prostor i postaje moderni rasvjetni objekt. Njihov upečatljiv izgled i ciljano usmjereno svjetlo stvaraju atmosferu koja poziva na opuštanje, istovremeno služeći kao privlačni fokus i umjetničko djelo u vašem prostoru.

Sferična sjenila dodaju sofisticiranost i unikatnost dizajnu, stvarajući spektakularan vizualni dojam. Ove svjetiljke nisu samo funkcionalni komadi namještaja; one su izjava stila i elegancije koja će obogatiti svaku sobu u kojoj se nalaze.

Iskusite spoj funkcionalnosti, estetike i umjetničkog izraza s našom kolekcijom dizajnerskih svjetiljki KARE. Neka vaš dom zablista u novom sjaju, a svjetlo postane ne samo praktičan element, već i ključni dio vašeg prostora koji stvara nezaboravno iskustvo.

  • Dimenzije: 95x75x160h cm
  • Težina: 16 kg
  • Materijali: metal, staklo

Naručite podnu lampu Balloon Colore u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!