Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Dvosjed Peppo Orange

Šifra:K87374
Boja:narančasta
Materijali:metal, poliuretan, poliester, iveral
Dimenzije:182x94x72h cm
Model:Dvosjed
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
2.032,87 €
(15.316,66 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.931,23 € (14.550,85 kn)
Vaša ušteda: 101,64 € (765,81 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

U srcu svake dnevne sobe, dvosjed igra ključnu ulogu, a naš suvremeni dvosjed Peppo  sigurno će privući vašu pažnju. Osim što je izuzetno privlačan na oko, ovaj dvosjed pruža iznimnu udobnost zahvaljujući svojoj kvalitetnoj izradi.

Narančasti dvosjed Peppo nije samo lijep, već je i vrlo udoban. Presvlake od visokokvalitetne pjene i potporna podloga koja ne spušta omogućuju vam da se opustite i uživate u svakom trenutku. Dva elegantna ukrasna jastuka pružaju dodatnu potporu za leđa i dodaju estetski pečat vašem prostoru.

Ovaj dvosjed je ne samo elegantan i udoban, već i izuzetno izdržljiv. Njegova robusna tkanina jamči da će trajati mnogo godina, što je odlična investicija u vaš dom. Bez obzira kako ga kombinirate - sa tepihom ili stolićem, dvosjed Peppo će biti neprikosnovena središnja točka vaše dnevne sobe.

Peppo je serija stilskog tapeciranog namještaja tvrtke KARE koja osvaja svojim organskim, zaobljenim oblicima. Dvosjed u žutoj boji dimenzija 72 x 182 x 94 cm (V/Š/D) nudi vam luksuzno iskustvo udobnosti i estetike. Dodatni uzbudljivi detalji dizajna uključuju tkanu navlaku u mrežastom izgledu s finom mrežastom strukturom i noge s ukosnicama, čineći ovu sofu ne samo funkcionalnom, već i pravim umjetničkim djelom.

Kada želite unijeti svježinu, udobnost i eleganciju u svoj prostor, narančasti dvosjed iz serije Peppo je pravi izbor. To je više od obične sofe; to je izraz stila, udobnosti i kvalitete koji će vašu dnevnu sobu pretvoriti u oazu udobnosti i ljepote.

  • Materijali: poliester, iveral, poliuretan, metal
  • Dimenzije: 182x94x72h cm
  • Težina: 38 kg

Naručite Dvosjed Peppo Narančasti u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija.