Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Podna lampa Five Fingers Duo

Šifra:K52494
Boja:crna
Materijali:metal, mramor, staklo
Dimenzije:130x170x200h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
450,87 €
(3.397,08 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 428,33 € (3.227,25 kn)
Vaša ušteda: 22,54 € (169,83 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Ova podna lampa stvara jedinstvenu igru svjetla, pružajući posebno šarmantan dojam. Njezina skulpturalna forma dodaje prostoru dozu umjetničke elegancije, istovremeno zadržavajući suptilnost koja je idealna za raznolike interijere. Five Fingers ne dominira prostorom, već mu daje karakter i sofisticiranost.

Postolje ove lampe izrađeno je od čvrstog crnog čelika s lakiranim premazom, pružajući stabilnost i dodatnu dozu suvremenog stila. Crna boja postolja savršeno se uklapa s različitim dekorativnim elementima, čineći je prilagodljivom različitim stilovima uređenja.

Five Fingers nije samo rasvjetno rješenje, već i estetski komad koji će privući pažnju i postati razgovarano središte vašeg prostora. Neka ova lampa bude više od izvora svjetlosti - neka bude umjetnički izraz vašeg stila i sofisticiranosti.

Dodajte dozu umjetničkog sjaja u svoj dom s podnom lampom Five Fingers. Prepustite se igri svjetla i sjene, stvarajući atmosferu koja će oplemeniti vaš prostor. Osvijetlite svoj dom s dozom elegancije i odaberite Five Fingers za sofisticirani dodir u vašem interijeru.

  • Dimenzije: 130x170x200h cm
  • Težina: 17 kg
  • Materijali: metal, mramor, staklo

Naručite podnu lampu Five Fingers Duo u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!