Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Stolna Lampa Animal Bunny Love

Šifra:K53542
Materijali:Polirezin, metal
Dimenzije:30,5x30,5x53h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
190,97 €
(1.438,86 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 181,42 € (1.366,91 kn)
Vaša ušteda: 9,55 € (71,95 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u našu kolekciju svjetiljki koja će vas osvojiti na prvi pogled! Predstavljamo vam stolnu svjetiljku koja nije samo izvor svjetlosti već i umjetničko djelo koje će dodati dozu romantike i elegancije vašem domu.

Središnji element ove svjetiljke su simpatični zečići koji se nežno ljube ispod sjenila, stvarajući apsolutno očaravajući prizor. Njihova prisutnost čini ovu svjetiljku jedinstvenom, dodajući dozu šarma i topline u svaki prostor. Osim što pruža prekrasan ambijent svjetlosti, ova svjetiljka postaje i originalan kućni dodatak koji će izdvojiti vašu unutrašnjost iz mase.

Svjetlost lampe obasjava sjenilo toplim zlatom, stvarajući romantičnu atmosferu koja će oživjeti prostor. Visoka 53 cm, smeđa stolna lampa savršeno će se uklopiti na komodi ili polici u vašoj dnevnoj sobi, dodajući sofisticiran dodir prostoru. Njezina prisutnost će svakako privući pažnju svakog posjetitelja, čineći je ne samo izvorom svjetlosti već i dekorativnim elementom.

Ova svjetiljka nije samo estetski privlačna, već je i praktična. Idealna je kao stolna lampa za radni stol ili kao noćna lampa za opuštajuće čitanje prije spavanja. Njezin jedinstveni dizajn čini je savršenim spojem funkcionalnosti i umjetničke vrijednosti.

Zaljubite se u svijet svjetlosti i dizajna s našom stolnom lampom. Neka vaš dom zrači toplinom, romantikom i originalnošću. S ovom svjetiljkom, vaš prostor postaje više od mjesta boravka – postaje priča koja se priča svjetlošću.

  • Dimenzije: 30,5x30,5x53h cm
  • Težina: 2 kg
  • Materijali: Polirezin, metal

Naručite Stolnu lampu Bunny Love u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!