Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Slika Abstract Black 80x120cm

Šifra:K53898
Boja:narančasta, bijela
Materijali:poliester , akril, drvo jele
Dimenzije:73x4,5x143h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
258,77 €
(1.949,70 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 245,83 € (1.852,21 kn)
Vaša ušteda: 12,94 € (97,50 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Obogatite svoj dom dodavanjem umjetničkog dodira uz našu ručno oslikanu sliku "Apstraktni oblici". Ova šarmantna slika donosi svježinu i radost života u svaki kutak vašeg prostora. Mješavina boja i oblika stvara jedinstveni vizualni dojam, čineći je istinskim umjetničkim djelom koje će oplemeniti vašu spavaću sobu, ured, hodnik ili dnevnu sobu.

Sjajno naglašen zlatni potez kistom dodatno ističe eleganciju i sofisticiranost ove apstraktne slike. Ova umjetnička kreacija nije samo estetski užitak, već i izražava osobnost vašeg prostora. Ručno odabrane boje i pažljivo osmišljeni oblici stvaraju harmoničan sklad, čineći "Apstraktne oblike" sjajnim dodatkom vašem interijeru.

Osim što je estetski privlačna, ova slika nudi vam slobodu izražavanja i maštovitosti. Postavite je iza stakla, uokvirite je ili objesite izravno na zid – opcije su raznolike, a rezultat je uvijek spektakularan. Dajte svojoj prostoriji osobnost i oživite je umjetničkim izričajem koji će svakodnevno poticati vašu kreativnost. "Apstraktni oblici" su više od slike – to je izjava stila i originalnosti koja unapređuje vaš dom.

  • Materijal: poliester , akril, drvo jele
  • Mjere: 73x4,5x143h cm
  • Težina: 2,4kg

Naručite sliku Abstract Shapes Orange  u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija.