Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Pomoćni stolić Meerkat Sisters

Šifra:K79748
Materijali:polirezin
Dimenzije:35x33x52h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
170,86 € 213,57 €
(1.287,34 kn) 1.609,14 kn
Vaša ušteda: 42,71 € (321,80 kn) (-20%)
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
170,86 € (1.287,34 kn)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u našu šarmantnu kolekciju pomoćnih stolova, gdje funkcionalnost susreće šareni svijet prirode s našim neodoljivim pomoćnim stolićem Meerkat Sisters. Ovi slatki meerkati nisu samo obični pomoćni stolovi - oni su živopisni suputnici koji svojom prisutnošću unose radost i duh avanture u svaki kutak vašeg doma.

Merkati su poznati po svojoj budnoj naravi i znatiželji, a ova dva mala junaka ne iznimka. Držeći se za ploču stola, izgledaju tako nestašno da će vam biti zadovoljstvo prihvatiti njihovu pomoć. Njihova prisutnost ne samo da dodaje funkcionalnost prostoru već i unosi dozu humora i radosti u vaš dom.

Pomoćni stolić Meerkat Sisters nije samo praktičan komad namještaja, već i dekorativni dodatak koji će privući pažnju svojom jedinstvenom pojavom. Možete ga koristiti kao maštovit dodatak u kutku za čitanje, gdje će ovi veseli meerkati biti vaši simpatični čuvari, ili kao ukrasni dodatak za biljke, dodajući svježinu i vedrinu vašem interijeru.

Izrađen s pažnjom prema detaljima i visokokvalitetnim materijalima, pomoćni stolić Meerkat Sisters kombinira funkcionalnost i estetiku na jedinstven način. Neka ovi šarmantni meerkati postanu neizostavan dio vašeg doma, pružajući vam ne samo korisnost već i osjećaj radosti i topline koji donosi priroda.

Uvucite dozu zabave u svoj prostor s našim pomoćnim stolićem Meerkat Sisters - funkcionalnošću s dozom avanture i šarma koji će oživjeti svaki kutak vašeg doma.

  • Dimenzije: 35x33x52h cm
  • Materijali: polirezin
  • Težina: 6 kg

Naručite pomoćni stolić Meerkat Sisters u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!