Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Naslonjač Elba Nature

Šifra:K87390
Boja:siva, smeđa
Materijali:metal, poliester, polipropilen
Dimenzije:83.5x75.5x84h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
563,87 €
(4.248,48 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 535,68 € (4.036,08 kn)
Vaša ušteda: 28,19 € (212,40 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Zamislite da u vašem domu imate naslonjač koji ne samo da oduzima dah svojom ljepotom već i pruža vrhunsku udobnost. Naslonjač Elba u elegantnoj sivoj nijansi je upravo takav komad namještaja, dizajniran da oplemeni svaku prostoriju vašeg doma.

Sivi naslonjač Elba nije samo sjajan vizualni dodatak, već i oaza udobnosti. Sa svojim profinjenim izgledom i mekanim, uglađenim tkaninama, ovaj naslonjač pruža vrhunsko sjedenje. Bilo da se radi o opuštanju s omiljenom knjigom ili uživanju u mirnom kutku dnevnog boravka, Elba će biti vaša omiljena destinacija.

Jednostavna siva boja naslonjača Elba omogućuje mu da se sjajno uklopi u različite stilove uređenja. Bilo da imate moderno uređenje ili klasični stil, naslonjač Elba donosi notu suvremenog šarma u svaki prostor.

Kvaliteta izrade naslonjača Elba ogleda se u svakom detalju, od čvrstog okvira do pažljivo odabrane tkanine. Ovaj naslonjač ne samo da će uljepšati vaš prostor, već će i pridonijeti eleganciji vašeg interijera.

Iskoristite priliku za unaprjeđenje udobnosti i estetike svog doma uz sivi naslonjač Elba. Neka vaš prostor zablista uz ovaj sofisticirani komad namještaja koji će oduševiti svakoga. Naručite ga odmah i doživite spoj luksuza i udobnosti.

  • Dimenzije: 83.5x75.5x81h cm
  • Težina: 11 kg
  • Materijali: metal, poliester, polipropilen

Naručite Naslonjač Elba Nature u našem webshopu ili nas kontaktirajte za više informacija!



VEZANI ARTIKLI