Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Naslonjač Nonna

Šifra:K83613
Boja:smeđa
Materijali:iveral, presvučeno poliesterom, metal
Dimenzije:73x85x103h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
1.275,77 €
(9.612,29 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.211,98 € (9.131,66 kn)
Vaša ušteda: 63,79 € (480,63 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u šarmantni svijet 50-ih godina s našom retro foteljom, koja donosi najbolje iz tog vremena i spaja eleganciju s udobnošću. Ova fotelja nije samo komad namještaja; ona je putovanje kroz vrijeme s nježnim dodacima i sofisticiranim detaljima.

Presvlake s dijamantnim uzorkom, filigranske stopice u izgledu mesinga, baršunasta presvlaka i zaobljeni oblici - sve su to karakteristike koje oživljavaju duh 50-ih godina na suvremen način. Retro fotelja sjaji svojom kombinacijom dviju modernih začinskih boja, kurkume i curryja, stvarajući očaravajući vizualni dojam.

Osim svoje estetske privlačnosti, fotelja je izuzetno udobna, pružajući savršenu ravnotežu između stila i komfora. Naslonjač s krilima u modernoj interpretaciji oduševljava dvostrukim presvlakama na naslonu i naslonima za ruke postavljenima na savršenoj visini. Ova kombinacija čini fotelju ne samo vizualno privlačnom već i funkcionalno isplativom.

Dijamantni uzorak i dvije boje čine ovu fotelju nepogrešivom i posebnom. Ovaj naslonjač s krilima u bakinom stilu doista je komad namještaja za obožavatelje retro stila. Dodajte dašak prošlih vremena u svoj dom i uživajte u savršenoj kombinaciji elegancije i udobnosti s našom retro foteljom.

  • Dimenzije: 73x85x103h cm
  • Težina: 28 kg
  • Materijali: iveral, poliester, metal

Naručite Naslonjač Nonna u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!