Moja košarica
Nema proizvoda

KARE

Naslonjač Ottawa

Šifra:K87141
Boja:smeđa
Materijali:iveral, presvučeno kožom, metal
Dimenzije:75x81x95h cm
Rok isporuke: cca. 60 dana
Navedeni rok isporuke je okviran. Postoji mogućnost da rok bude dulji od navedenog!
1.806,87 €
(13.613,86 kn)
Za plaćanje:
gotovinom/uplatnicom: 1.716,53 € (12.933,20 kn)
Vaša ušteda: 90,34 € (680,67 kn) (-5%)
Dodaj u košaricu
Trebate pomoć?
Kontaktirajte nas: 098/301-636
Viber Whatsapp

Dobrodošli u svijet luksuza i udobnosti s našom tapeciranom kožnom okretnom foteljom u smeđoj boji. Ova fotelja je raskošan i svestran komad namještaja koji će unaprijediti bilo koji prostor. Bilo da ga postavljate u kutak za čitanje ili kao središnju točku dnevne sobe, ova fotelja pruža vrhunsku udobnost i ističe se elegantnim dizajnom.

Fotelja je detaljno tapecirana, pružajući ne samo estetsku privlačnost već i vrhunsku udobnost sjedenja. Opremljena je elastičnim ovjesom na vrpci i oprugom bez sagiranja, što osigurava optimalnu potporu tijelu i dugotrajnu udobnost. Izuzetno visoki naslon dodatno pojačava dojam luksuza i pruža potporu leđima tijekom opuštanja.

Okretna baza crnog lakiranog čelika donosi dozu vintage stila, savršeno se uklapajući u elegantni dizajn fotelje. Ova fotelja se može okretati za 360 stupnjeva, pružajući vam slobodu kretanja i dodatnu fleksibilnost u postavljanju prostora. S visinom sjedala od 45 cm, ova fotelja je ugodna za sve korisnike, a može izdržati težinu do 110 kg.

Osim svojih funkcionalnosti, ova kožna okretna fotelja dolazi već sastavljena, spremna za trenutnu upotrebu. Otkrijte svoje novo omiljeno mjesto za opuštanje i uživajte u životu uz ovu elegantnu fotelju koja kombinira vrhunski dizajn, udobnost i praktičnost.

  • Dimenzije: 75x81x95h cm
  • Težina: 28 kg
  • Materijali: iveral, koža, metal

Naručite Naslonjač Lido u našem web shopu ili nas kontaktirajte za više informacija!